Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  December: Marwan en Shanti zijn terug!

  Een nieuwe maand, een nieuwe promo! Marwan en Shanti keren in de laatste week van 2023 weer terug naar Meerdijk.

  Verder in december: Jonathan denkt dat Margriet is vermoord, Julian en Elisa groeien steeds dichter naar elkaar toe en Bing zit helemaal klem…

  Bekijk de video!

  18 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Gelukkig Shanti en Marwan weer in Meerdijk,die kunnen tenminste acteren.
   En hopelijk is die Kaan snel weg slaat echt nergens op.

  2. Ow shanti komt terug en marwan ook daar zijn we blij mee alleen ziet hij zijn zoon niet meer of misschien wel en ik heb ook gelezen dat Ilias terug komt nu nog Lucassen nog andere die het goed doen Laura moet blijven en Henk ook

  3. Laat die nep auto geluiden achterwege. Ze zitten binnen en je hoort de auto’s voorbij rijden. Om te gillen. Tevens de harde muziek de acteurs zijn niet te verstaan.

  4. Toppie, 👍 Shanti en Marvin komen terug. Ben ik erg blij mee. 😁

   Nu nog de langdradige / langlopende verhaallijnen deze maand oplossen/ afronden dan ben ik helemaal tevreden.

   Dan gaan we fris en fruitig met GTST het nieuw jaar 2024 in. 😁

   • rene met kleine r op

    Helemaal mee eens , als Marwan dan even die twee rare gasten uit het paleis gooit hebben we dat ook weer gehad en hopelijk een laatste climax van die drugstoestand in box want dat is intussen lachwekkend geworden.

  5. Wordt de acteur die Bing speelt uitgetest ofzo? Het lijkt me dat hij hard zijn best heeft gedaan zijn verhaallijn te beïnvloeden, gezien het voor de meeste kijkers wel heel duidelijk is dat hij allang naar de bekende hoofdrechercheur had moeten stappen. Hele vreemde en irritante gang van zaken dit.
   Ik moet me helaas aansluiten bij de groeiende negatieve comments over afgelopen weken want het gaat weer helemaal fout.
   GTST, ga alsjeblieft geen slechte thrillerfilms na doen met personagekeuzes die nog slechter dan logisch zijn

   • rene met kleine r op

    Yep, hij had al weken eerder naar Alex moeten gaan want 1 rechercheur die alles regelt de hele tijd is een beetje……………………..vreemd eigenlijk.

    • Zeker had Bing allang naar Alex moeten gaan. Ben ik het wel mee eens.

     Maar van de andere kant begrijp ik het ook wel weer dat Bing dit niet heeft gedaan. Bing incl. zijn gezin worden ernstig bedreigt door die (nep) agent Kaan.

     Het langdradig maken en uitmelken van verhaallijnen door de schrijvers van GTST weten we onderhand wel.

     • rene met kleine r op

      Nou in het begin werd Bing niet onder druk gezet en kwam er een slecht Nederlands sprekende rechercheur ineens met een vaag verhaal over drugshandel…………… een Rechercheur komt nooit alleen dus de alarmbellen hadden dan al af moeten gaan.
      Kaan is geen nepagent dacht ik want hij zit gewoon op het politiebureau en deed ook Linda ondervragen en zo.
      Het bedreigen van het gezin kwam pas later toen Bing geen camerabeelden meer gaf en zeker tóén had hij naar Alex moeten gaan, Alex komt voor moorden, ongelukken, autopsies, afpersingen, burenruzies en ga zo maar door en nu is hij in geen velden of wegen te bekennen , de schrijvers laten echt hele grote steken vallen nu vind ik.

      • Juist omdat het in het begin er niet op leek, dat het deze vormen zou aannemen. Ach ja Kaan was alleen, maar dat zegt mij niet zoveel, bij GTST klopt wel vaker iets niet.

       Kaan geen nep agent, oké. Laten we het dan een corrupte agent noemen, een agent geïnfiltreerd in de drugswereld / drugscriminaliteit.

     • Welk gezin van bing ? Ik vind Nina en bing helemaal geen gezin ze er zijn aan zoveel dingen te zien dat ze absoluut geen gezin zijn .. Nina die bedreigd wordt wordt ook al een tonig ze kunnen werkelijk niks anders verzinnen. Nina denkt alleen maar aan haar zelf en bing ook in begrijp echt niet dat die twee jongste kinderen nog bij hun wonen en Nola ook alles van hun pikt ze is een tiener en over een aantal afleveringen is ze een volwassen vrouw en trouw met haar stiefbroer . Ja dat kan in een soap