Definitieve castfoto seizoen 28 zonder Maxime én Bill

De definitieve castfoto van seizoen 28 is bekend gemaakt. Het GTST Magazine publiceerde twee weken geleden de castfoto van seizoen 28, maar dit bleek niet de definitieve foto te zijn. De foto mocht namelijk niet verraden wie de brand in Boks niet zou overleven.

Op de nieuwe foto ontbreken zowel Maxime als Bill. Inmiddels is bekend dat Marjolein Keuning de serie zal verlaten. Het lijkt erop dat Bart Oomen, die rol van Bill Norris speelt, ook de serie zal gaan verlaten. Norris overleeft de brand in Boks, maar zal vermoedelijk niet lang in het achtentwintigste seizoen van GTST te zien zijn.

Nieuw op de foto is Zoë, gespeeld door Anouk Maas. Sjors Langeveld ontbreekt, omdat Inge Schrama door gezondheidsredenen tijdelijk niet in de serie te zien is. Ook Felix Jagtman ontbreekt op de foto. De rol, gespeeld door Urvin Monte, is namelijk een gastrol.

22 reacties
 1. Ik denk dat bill weg gaat naar een plek waar Maxime zou willen uitgestrooid worden, en daar dan blijft ofzo

 2. Jammer dat Felix en Bill eruit gaan. Ik vind Bill wel een goede tegen stander voor Ludo. Was er weer meer strijd aanwezig. Ik hoop dat hij ooit weer terug komt. Felix vind ik erg mooi passen bij Lucas. Hij geeft meer evenwicht/ balans. We gaan het zien. Het is toch gewoon top dat GTST al zo lang bestaat. Super ga zo door…. Ik blijf toch wel kijken.

 3. Waarom wordt er zo slecht gelezen? Alle antwoorden zijn in het artikel te vinden!

 4. wel vreemd dat inge er niet op staat. ik begrijp dat ze tijdelijk (?) afwezig is ivm gezondheidsredenen, maar kan ze daardoor ook niet deelnemen aan de castfoto?
  Ben blij dat bill er uit gaat.

 5. Interessant dat Lucas bij Zoë en Noud staat en niet echt bij zijn familie. Vaak betekenen dat soort dingen toch ook dat ze met die mensen veel te maken krijgen? Want anders had ik hem en Amir van plek laten wisselen :p

 6. Felix en Bill gaan denk dan dood aan de gevolgen van de brand. Bill legt al in kritieke toestand.

  1. Felix is gastrol dus die kom er zoiezo niet op te staan.. en er staat in uitleg dat bill niet doorgaat mar wel serie zal verlate

 7. Waarom staat bill er dan niet op? gaat hij dood? want het is GEEN tijdelijke rol want hij zit er al bijna een jaar in

   1. Kijk maar op Wikipedia felxi xit er ook nog geen jaar in hij is pas in 2017 in GTST gekomen dus nog lang geen jaar

  1. Bill is gewoon een gastrol, het heeft niets te maken met hoe lang je mee speelt. Menno heeft er 12 maanden (zonder zomerstop) in gezeten en was ook een gastrol. Bill zit nu pas op 7,5 maand zonder stop. Ik vind het wel jammer… Maxime was mijn favoriet en Bill vond ik ook leuk…. Laten ze Rik er maar eens uit gooien, zijn rol is nu wel uit gespeeld.

  1. De tijdelijke sjors is geen officieel onderdeel van de cast en staat daarom niet op de castfoto en Felix zal ook tijdelijke gast rol kunnen zijn en ontbreekt ook op de cast foto

  2. Sjors was idd al ziek. En vervanger mag je niet op de castfoto.
   Felix is idd een tijdelijke rol.

Reageren is niet mogelijk