Demi bevalt van haar zoontje

Woensdag 12 mei is het eindelijk zover: de bevalling van Demi Verduyn! De Verduyntjes haasten zich naar het ziekenhuis, als Demi’s vliezen plotseling breken. Na een paar zware uren komt dan eindelijk haar zoontje Tom ter wereld.

De bevalling is begonnen…

John en Marleen, de pleegouders van Tom, komen ook langs om kennis te maken met de kleine spruit. Maar is Demi hier wel zo blij mee? Het lijkt erop dat vlak na de bevalling het moedergevoel in haar naar boven komt. Besluit Demi dan toch op het laatste moment om haar zoontje niet af te staan?

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 reacties
 1. Mooie aflevering, Saskia heeft voor mij afgedaan, krokodillentranen huilen, zij was het die continu heeft gepusht dat kind af te staan. Als moeder zeg je toch :kom op we gaan er voor.
  Nu zei haar zoon Stefan dat ze er wel met z,n allen voor konden zorgen.
  Mijn zusje was vijftien en met z,n allen maar voornamelijk mijn moeder hebben we haar groot gekregen,
  Wel mooi gespeeld, maar ik hoop dat niemand hier een voorbeeld aan neemt, anno 2021 is dit geen schande meer, Mijn zusje beviel in 1962 , toen was de maatschappij nog heel bekrompen,

 2. Nummer van Jojo mag in de studio weer gezongen worden en single laten uitbrengen zodat het ook op spotify komt en radio zenders. Het is een heel mooi nummer..

 3. Beste aflevering sinds jaren. Goed in elkaar gezet en vakkundig gespeeld. De waterlanders kwamen gelijk weer naar boven.

 4. 1.Zoals ik al eerder zei ik vind de verhaallijn rond Demi’s zwangerschap slecht. En dat komt vooral omdat ik het meisje gewoon geen goede actrice vind (Lijkt me in het echt een aardige meid, maar gewoon niet zo’n goede actrice). En wat Marwan betreft die vind een betere acteur, maar gewoon geen leuk personage

  Rikki (Robin Martens) en Sjoerd (Guido Spek) waren veel betere acteurs en veel meer geloofwaardige pubers. En Rikki’s zwangerschap.

  2. Ik heb echt gehad met Shanti, vind haar zo vervelend. En ik snap best wel dat Rik geen kinderen meer wil, hij heeft al twee volwassen kinderen, die zelf allebei kinderen hebben. Dus ik snap Rik.

  En ja klaag ik wel, maar ik ben wel eerlijk. Vind nog steeds niet echt verbeterd GTST, vooral het acteerwerk van de jongere generatie.

  1. Nou Rik heeft toen hij nog met Zoë was gezegd dat hij nog een kind wilde. Omdat zij dat niet wilde is de relatie toen definitief verbroken, want hij wilde nog een kind. Anders snapte ik hem ook wel. Maar goed hij kan beter eerlijk zijn.

 5. Gohgohgoh, wat een negatieve uitlatingen allemaal, last van corona moeheid zeker..kijk dan gewoon niet. Of ga zelf het stuk schrijven. Maar hou ajb je gezeik voor je.

 6. Dit was een goeie cliffhangerweek geweest… Demi haar afscheid van de baby, het gedoe tussen Rik & Shanti en Daan, Indira die Janine gaat helpen tegen Richard en Billy, Anton die toch meegaat met Linda.. en dan de mooie samensmelting door het prachtige lied van JoJo <3

 7. Ik vind de verhaallijn van shanti, Rik, Daan en Louise vervelend. Ik heb echt een hekel gekregen aan Shanti hierdoor. Geef dat kind gewoon terug

 8. haar zoontje blijft bij hen de vader komt ook langs ze voeden het samen op
  ze knoppen de knoop door en blijft bij hen

 9. Ik vind deze verhaallijn ook maar niks. Ik vond de verhaallijn rond Rikki’s tienerzwangerschap veel beter gedaan en gespeeld.

 10. laat deze verhaallijn aub zo snel mogelijk stoppen, ik wordt zo gestoord van dat welles nietes en dat autistische antwoord geven van Demi, die is overal kwaad om .
  Ik kijk echt niet graag naar dat kind meer door de stomme reacties die ze uitstoot , weg dat kind en verder met je leven of hou het kind en dump het bij je ouders want je wilt wel naar school en naar je vriendinnen enz enz………….. dit wordt echt te veel uitgemolken en is niet leuk meer om naar te kijken.

  1. Rene toch. 😲
   Demi is zelf nog een kind (die niet weet wat ze wil). Haar ouders gaan ook niet geheel vrijuit. Weten ook niet wat ze willen.
   Als Demi iets zegt of wil zeggen zitten beiden er gelijk bovenop. Daardoor is het voor Demi moeilijk vrijuit te spreken/haar mening te geven.

   Wel ben ik het met je eens dat deze verhaallijn vervelend wordt.
   Hopelijk veranderd er iets als Demi bevallen is, maar ik ben er bang voor. Wordt zeker weer een hoop gesteggel, baby houden of toch weer niet. Zucht, gaan we weer.

   1. Deze rol is zo ontzettend slecht geschreven , ze hebben van Demi een robott gemaakt die niet meer normaal kan praten of antwoorden en in mijn zeer directe omgeving heb ik hetzelfde meegemaakt en dat meisje is echt niet zo abnormaal geworden hoor (was toen 14 jaar) , de reacties kloppen niet en het is pijnlijk om nog langer naar deze onzin te kijken.
    Dat grapje met die ballon was voor mij het allergrootste dieptepunt in deze verhaallijn , zo denk ik er gewoon over en dan kunnen er nog 1000 duimpjes naar beneden komen van mensen die heldhaftig zijn achter een schermpje maar dit soort verhaallijnen zijn nu precies de reden dat er zoveel mensen afhaken (de rest vind ik eigenlijk wel okay nu) , maar kinderen worden in een jaar 6 jaar ouder en deze zwangerschap duurde gewoon veel te lang.
    Als voorbeeld, Laura breekt elleboog en schouder……………..eh mijn zus loopt al anderhalf jaar met een brace voor haar gebroken schouder, Laura loopt na een paar weken alweer met een dienblad en Demi heeft dan in verhouding een olifantendracht haha

    1. Rene, ik respecteer je mening. 👍

     Maar vergeet niet dat je naar een soap kijkt, en alles fictief is. (Niet alles is …. of het tijdsbestek met de echte maatschappij vergelijkbaar.

Vorig artikel

Spoilers 17 t/m 20 mei

Volgend artikel
GTSTCourant - Anton Bouwhuis

Anton en Linda samen naar Amerika

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!