Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Demi shockeert ouders: ‘Ik ben zwanger!’

  12

  Het hoge woord is er eindelijk uit! Demi vertelt haar ouders dat ze zwanger is.

  Saskia en Julian zijn compleet in shock als ze het heftige nieuws van hun jongste dochter te horen krijgen. De twee denken Demi is verkracht door een van haar pesters en vinden dan ook dat ze het ongeboren kindje moet laten weghalen.

  De twee weten niet dat Demi zwanger is van Marwan. Nieuws dat ongetwijfeld ook een grote shock teweeg zal brengen bij de familie Verduyn én Marwan. Hij lijkt de laatste tijd alleen maar oog te hebben voor Amelie, maar daar zal snel verandering in komen als hij hoort dat hij binnenkort vader wordt…

  Delen

  12 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik heb de afleveringen vooruitgekeken op Videoland. Ik zou het voor de verandering leuk vinden als Demi bewust besluit het kindje te houden en we die verhaallijn en perikelen kunnen volgen van een tienermoederschap. Dat lijkt me interessant en meeslepend om te zien. Persoonlijk zit ik niet te wachten op weer een verhaallijn over afstaan, adoptie en spijt achteraf, met alle gevolgen (rechtszaken, ruzies etc. etc.) van dien. Al te vaak gezien, vroeger ook al met Mathilde en Jarmo, later Rikkie.

  2. Als je jullie nog leuk halfbloedje blond krullentjes haar blauwe ogen jongenEN half marokaans zoeken die heb k hier thuiss

   Hij is jaar 1 en wie weet hebben jullie hem nodig in GTST

  3. Misschien werpt Shanti zich op als oppas en hebben we als kijker al kunnen zien dat dat uiteindelijk mis gaat, omdat Shanti zich teveel zal gaan hechten aan de baby, net als bij Louise.
   Ik vind het wel fijn dat de oudere personages de laatste tijd ook een eigen/grotere verhaallijn hebben, zoals Lydia. Heel fijn dat de schrijvers haar wat meer naar de voorgrond hebben laten treden.

  4. Kan me ook wel voorstellen dat iemand zolang niks wil zeggen met zulke gespannen opgefokte ouders. Goed bedoeld of niet. Julian heeft ook echt geen zelfbeheersing die wil natuurlijk straks als eerste Marwan op zijn bek slaan.

  5. Ik ben benieuwd hoe Marwan zal reageren. Ook heb ik zo’n vaag vermoeden dat de baby geadopteerd zal worden door Rik en Shanti..

   • Dat zal dan nooit goed gaan, Demi zal dat kindje uiteindelijk terug eisen en al helemaal als Marwan erachter komt dat hij de vader is van het kindje van Demi

   • Lijkt mij voor Demi en haar familie nogal pijnlijk. Familie Verduyn zijn de buren van Rik en Shanti.
    Je kind elke dag zien, maar dan zien opgroeien in een ander gezin.

    Nee sorry, dat zie ik niet gebeuren. Ik denk dat dit kindje liefdevol wordt verwelkomd in huize / gezin Verduyn.