GTSTCourant Aysen Baydar

Dilan Yurdakul binnenkort weer terug in GTST

Over een aantal weken zal actrice Dilan Yurdakul, die gestalte geeft aan het personage Aysen Baydar, weer te zien zijn in GTST. De actrice is op de set van GTST gespot, meldt Televizier. De actrice is in een verhaal van collega Ferry Doedens te zien op Instagram.

Na heftige gebeurtenissen, besloot Aysen in januari om Meerdijk te verruilen voor de Verenigde Staten. Aysen was in blijde verwachting van Sjoerds kind, maar liet een abortus plegen nadat ze te horen kreeg dat Sjoerd de vader van Teddy zou zijn. Achteraf bleek dat niet Sjoerd, maar Thijs Teddy’s vader is.

De beelden dat Aysen haar kind ook daadwerkelijk liet weghalen, zijn nooit vertoond. Zou Aysen de abortus toch op het laatste moment hebben afgebroken? Over enkele weken zal dit duidelijk worden.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 reacties
 1. POLITIEVROUW AYSEN BAYDAR 4-8-2017 VRIJDAG

  JIJ BEN EEN HELEN GOEDEN POLITIEVRAUW WAAR DE WIJK BLIJ MEE ZAAL ZIJN .EN IK KAN JOU NIET MISSEN ALS JE WEG BEN VAN GTST. WERK JIJ SAMEN MET EHTE POLITIE ? EN HEB JE NOG WAT TE IN MEERDIJK OF BLIJVEN DE BOVEN WEG UIT MEERDIJK OM DAT JIJ ER BENT WANT ZO POLITIEVROUW IS ER MAAR DAT ER POLTIE IS. KOM ER EEN GTST POSTER ? WANT DAT ZAAL HEEL ERG LEUK ZIJN EN IK HOOP DAT GTST GAUW WEER OP DE TV KOMT WANT IK MIST HET WEL GTST WANT MOET OM 20:UUR
  NAAR EEN ANDER TV PROGAMA KIJKEN

  MET DE GROETJES
  VAN
  ROB BLOEBAUM

Vorig artikel

Martine Hafkamp deel 2: de terugkeer naar Meerdijk

Volgend artikel

Toprak Yalçiner en Stijn Fransen in nieuw seizoen Dance Dance Dance

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!