Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Dilan Yurdakul verlaat GTST

  36

  Dilan Yurdakul is vanavond voor het laatst als Aysen Baydar te zien in GTST. Na meer dan zeven jaar stopt de actrice met de rol.

  Dilan kan GTST niet langer combineren met andere werkzaamheden: “Ik heb heel lang geprobeerd om mijn andere plannen te combineren met GTST, maar dat gaat helaas niet meer”, laat ze aan RTL Boulevard weten.

  Aan de Meerdijkers laat Aysen weten dat ze er een tijdje tussenuit gaat. Het lijkt erop dat ze dit onder dwang heeft moeten zeggen. In de loods waar Aysen vast wordt gehouden door criminelen, maakt namelijk een onbekend persoon zijn opwachting. Vanaf dat moment is Aysen in geen velden of wegen meer te bekennen…

  Delen

  36 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik denk ook eerder dat Aysen helemaal niet meer terugkeert. Alleen dat we inderdaad in september antwoord gaan krijgen en haar uiteindelijke exit in september spectaculairder zal zijn.

  2. Misschien is het Thijs. Ze Zij immers WTF. Charlie komt ook terug, dus is waarschijnlijk gewoon Nick geweest.

  3. Dit kan niet voorgoed zijn want dan zou haar exit te debiel voor woorden zijn , wie heeft haar uit de loods gehaald dan.|
   Een open einde dus en welkom terug over een paar maandjes Dilan

   • @riezz, het is inderdaad een open einde. Ik vermoed ook dat Aysen over enige tijd weer terugkeert.

    Wie haar uit die loods gehaald heeft, dat zou ik ook wel willen weten. Op diverse GTST-fan-sites zijn de speculaties niet van de lucht. O.a. van Jack tot (Jos Uylenburg), alias De Beer!

   • Er is ook een mogelijkheid dat het echte einde inmiddels al is opgenomen maar dat dat pas na de zomer word uitgezonden.

    Zo zijn er dit jaar zoveel open eindjes dat er een speelfilm van kan worden gemaakt.

  4. Ontzettend jammer! Dilan is een hele goede actrice die de afgelopen jaren erg gegroeid is in haar rol als Aysen. Ik heb Aysen altijd een erg bijzonder en goed karakter gevonden, je kon met haar alle kanten op en dat maakte het een tof personage. Ze maakte ook eigenlijk altijd onderdeel uit van belangrijke verhaallijnen. In de loop der jaren ben ik echt van de rol gaan houden. Hopelijk keert ze snel weer terug naar Meerdijk!

  5. Dilan zegt zelf in haar afscheidsvideo op de rtl-site dat het personage Aysen er even mee ophoudt.
   Tijdelijk dus, niet definitief. Ben benieuwd of zij komend seizoen alweer verschijnt. Ik gok dat ze halverwege het seizoen Meerdijk weer binnenloopt. Misschien samen met haar mysterieuze redder. Er zijn ook meerdere Instagram stories aangekondigd voor komend seizoen. Ik denk dat de terugkeer van Aysen er eentje van zal zijn.

  6. Ik geloof het niet, denk dat ze willen laten lijken dat het definitief is maar dat ze over een half jaar weer vrolijk Meerdijk binnenloopt.

  7. Het is inderdaad jammer dat ze weg is. Maar wie weet wordt de rol van Aysen gerecast. Hopelijk net zo goed als Dilan[ als ze in de toekomst niet kan terugkeren vanwege andere plannen ]. Want hier moet wel een vervolg op komen. En vooral wie dr bevrijd heeft van Toon Kampstra

  8. Oh dat is wel jammer zeg, Dilan is 1 van de leukste en beste actrice na Everon, Erik, Joep en Caroline!

  9. Natuurlijk overleefd amir het,,, zo gaat dat altijd, , en hij was vandaag alweer gewoon in de studio voor de opnames van komend seizoen ,, dus 1 en 1 is 6 …

  10. Zo jammer,goede actrice!Pittige dame die wist dat ze Wilde …Ik hoop dat ze ooit een keer terugkomt……

  11. Ik vind het ronduit beledigend naar Dilan toe dat ze haar uit de serie hebben geschreven middels een sms’je. Ze is 7 jaar lang een van de mains in GTST geweest. Ik genoot ervan haar te zien groeien in haar rol als Aysen en genoot van haar edgy karakter.
   En dan zo’n non-exit in dezelfde aflevering waarin Anouk een emotioneel afscheidsshot krijgt die zelfs wordt herhaald in de aftiteling?

   Dilan, bedankt voor alles en je verdiende meer dan dat.

     • Heb je gelijk in.
      Echter in andere artikelen in de media waarmee het vertrek van Dilan wordt gemeld, wordt het weer anders omschreven. Ik denk dat het voor iedereen zowel voor fans en als de schrijvende pers het een kwestie is van interpreteren.

      Ik hoop in ieder geval dat Dilan WEL nog terugkeert. Was toch een van de betere spelers/karakters.

      We zullen het zien.

   • Precies. Ik denk ook dat het tijdelijk is, was een open einde.

    Ik vind ook dat artikel zich een beetje tegen spreekt. Enerzijds doet men voorkomen, (1ste alinea) dat het een definitief afscheid is, terwijl je uit de laatste alinea kunt concluderen dat het tijdelijk is, al dan niet onder dwang.
    Maar wie o wie is die man?? Komen we dat ooit te weten?

  12. Ze gaat weg om andere leuke dingen te doen. Totdat ze ontdekt dat die veel minder geld opleveren. Die komt vast nog wel eens terug

  13. Ik gok op Jack. Of Sjoerd heeft toch spijt gekregen van zijn actie op het huwelijk en is net op tijd terug gekeerd voor Aysen.

   • MrT.Kuilboer op

    Nee ze gaat voorlopig weg. Ik heb gehoord de rol van Aysen blijft ingeschreven. Dus het kan zijn dat ze over een jaar weer terug komt maar dat kan ook pas over 3 a 4 jaar zijn dat weten we niet

    • MrT.Kuilboer op

     Wat het is met de acteurs/actrices in GTST is dat ze vaak contracten hebben die bepalen dat je bijvoorbeeld niet ergens anders aan het werk mag. En misschien wil ze verder kijken dan alleen GTST maar houd dat contract haar tegen dus stopt ze voorlopig met het spelen van die rol en gaat ze zich richten op andere projecten waar ze dan ambities voor heeft die ze niet zou kunnen vervullen als ze aan het GTST contract vast zat