Dit gaat er gebeuren tijdens de zomercliffhanger van 2019

De zomercliffhanger van GTST is volgende week te zien bij RTL 4. Kijkers van Videoland kunnen de aflevering vanaf vandaag vooruitkijken. GTSTCourant vat de aflevering alvast voor je samen.

Daan is weer bijgekomen uit zijn coma. De strijdbijl tussen hem en Rik wordt definitief begraven. Nina’s bezoek aan Daan krijgt een verrassende wending: de twee zoenen met elkaar.

Ludo is terug! Janine vangt op dat hij het terras van De Rozenboom heeft gereserveerd. Ze besluit om een kijkje te gaan nemen, maar dat had ze beter niet kunnen doen. Tot haar grote schrik ziet ze Ludo én Billy. Juist op dat moment wordt er een huwelijk tussen de twee voltrokken!

Jojo voelt zich niet lekker, maar gaat toch optreden tijdens de vloglancering van Valentijn en Rover. Tijdens het optreden valt ze neer.

Amir heeft zijn eerste dienst op de traumahelikoper. Er is een verkeersongeval met drie gewonden. Een agressieve echtgenoot van één van de slachtoffers verliest alle controle en slaat Amir met een knuppel neer. In het ziekenhuis krijgt Amir een hartstilstand. Hartmassage lijkt niet te werken. Overleeft Amir de zomercliffhanger van seizoen 29?!

Total
0
Shares
46 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Daan ontwaakt uit coma

Volgend artikel
GTSTCourant - Aysen Baydar

Dilan Yurdakul verlaat GTST

Heb je dit al gelezen?