Alles over de cliff!

In de laatste aflevering van het seizoen kiest Valentijn de kant Richard in de strijd tussen Ludo en Richard. En dat heeft verregaande gevolgen…

In de Rozenboom wordt Richard geconfronteerd door een man met een Midden-Oosters uiterlijk. Hij heeft maar een simpele vraag voor hem: waar blijft schilderij L’Absence? Zijn opdrachtgevers in Abu Dabi worden onrustig. Als Richard het werk niet weet te bemachtigen, is hij zijn leven niet zeker. Richard zet daarom alles op alles om het schilderij in zijn bezit te krijgen. Zijn inzet: Valentijn en Amelie.

Avond
Amelie wordt onrustig als ze de hele avond in de gaten wordt gehouden door een onbekende man. Intussen is Valentijn met een smoes naar Richards kamer gelokt en wordt daar door hem gedrogeerd. Als de tiener zijn bewustzijn verliest, geeft Richard de onbekende man de opdracht om Amelie, die op dat moment aan het fietsen is, opzettelijk van de weg te rijden.

Ochtend
De volgende dag ontwaakt Valentijn in een auto. Hij heeft geen idee waar hij is en wat er is gebeurd. Amelie ligt bewusteloos in de bosjes. Het is onduidelijk of de aanrijding haar fataal is geworden.

Probeert Richard de schuld van Amelies ‘ongeluk’ in de schoenen van Valentijn te schuiven? Of is hij iets anders van plan? En de belangrijkste vraag: is Amelie nog in leven?! Antwoorden krijgen we pas na de zomer. Een precieze datum is niet bekend, want door de coronacrisis liggen de opnames van GTST nog altijd stil.

Total
0
Shares
14 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Daan blijft in Meerdijk!

Volgend artikel
GTSTCourant - Rik de Jong

RTL-baas: nog zeker tien jaar GTST

Heb je dit al gelezen?