Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Dit is waarom Indra en Richard exen zijn

  5

  Indra Kalkhoven en Richard van Nooten hadden jarenlang een relatie. Toch zijn de twee al een poos uit elkaar. Waarom eigenlijk? Aan Janine legt Indra het hele verhaal uit.

  Het voormalige koppel heeft elkaar voor het eerst ontmoet in de bakkerij waar Indra werkte. Het was meteen liefde op het eerste gezicht. Twaalf jaar waren ze samen, de twee waren zelfs verloofd. Desondanks had Indra naar eigen zeggen een goede reden om bij Richard weg te gaan. Hij was vaak van huis en had weinig tijd voor haar. “Toen ik zwanger werd, beloofde hij dat hij er vaker zou zijn”, vertelt Indra. Het tegendeel bleek waar. “Hij zat in een of andere belangrijke zakendeal, midden in onze verhuizing.” Indra heeft toen, hoogzwanger, alles alleen moeten doen. Ze verloor daardoor haar kindje. “Ik heb m’n spullen ingepakt en ben meteen vertrokken. Ik heb hem nooit meer gezien of gesproken.”

  De twee hebben hun verleden dus nooit echt kunnen afsluiten. Dat belooft weinig goeds voor Richards toekomst met Billy…

  Delen

  5 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. wat jammer van Anton en Linda, ik hoop dat ze weer terug keren. Het wordt anders een lege boel bij gtst.En komt er een kleding lijn voor Bing? zou wel leuk zijn, niet dat het leuk is dat hij zijn been kwijt is, maar toch een uitdaging voor Nina kleding voor min of meer gehandicapten.

  2. Meerdijkfan op

   Ik lees net dat “Ik weet er alles van” deze zomer weer de GTST vervanger wordt. Ik dacht dat GTST door zou gaan in de zomer omdat we nu maar 4 afleveringen per week krijgen.
   Weet iemand hier meer van?

   • GTST heeft altijd een zomerstop. Dus dit jaar ook. Heeft niets te maken met 4 afleveringen per week. Dat is meer door Corona gekomen.

    • Meerdijkfan op

     Maar toen ze besloten om door te gaan met 4 afleveringen per week uit te zenden zeiden ze dat ze even veel afleveringen gingen maken. In de zomer zou GTST doorgaan werd gezegt.

     • Helaas @Meerdijkfan, maar @Diana heeft gelijk.

      De acteurs moeten ook vakantie hebben of even een opnamestop.

      De 4 afleveringen per week is destijds besloten om zolang mogelijk te kunnen uitzenden tot de zomerstop. Hun voorraad aan afleveringen op te gebruiken. Dat kwam toen door corona omdat ze toen een tijd niet mochten opnemen.
      Daarna hebben ze (RTL4) besloten om op de vrijdagen The Voice vanaf 20.00u te gaan uitzenden.