Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Edwin Jonker bemachtigt rol in GTST

  Een nieuw gezicht in GTST. Vanaf 6 april maakt Edwin Jonker zijn debuut in de soap. De acteur speelt de rol van Richard van Nooten.

  “Richard is een zakenman, hij is een kunsthandelaar, en het is een harde zakenman. Het is een jongen van het snelle geld en komt in een zakelijk conflict met Ludo”, vertelt de acteur aan RTL Boulevard over zijn nieuwe rol. “En die proberen elkaar af te troeven bij een kunstobject. Dat loopt helemaal uit de hand tussen die twee. Het gaat hard tegen hard.”

  Jonker begon zijn carrière als musicalster, en speelde vorig jaar nog in The Passion als Jezus.

  9 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Hopelijk blijft Edwin er heel lang in want hij speelt zijn rol waanzinnig goed en ik vind de strijd wel weer echt ouderwets GTST ,twee slechterikken tegen elkaar die op hun weg naar eigen succes vele slachtoffers maken.
   Zalig weer.

  2. Arthur Morgan op

   Vandaag weer een leuke aflevering… het gedoe met Ludo vind ik echt top! Geweldig hoe dat weer helemaal als vroeger is nu, die mafia-light acties en streken 🙂 niet TE hard en heftig allemaal maar gewoon lekker typisch Ludo, harde zakenman. Een badguy maar niet zo bad dat je hem gaat haten.
   Ik zou zeggen ga zo door schrijvers! Erik speelt het weer als vanouds ook.
   1 klein voorstel aan de mensen achter gtst zou zijn.. misschien leuk om het oude Ludo Sanders thema deuntje terug te brengen? Vroeger hoorde je af en toe dat Ludo deuntje als achtergrond, dat zou echt weer vertrouwd klinken.

   Kijk al uit naar de strijd tussen Ludo en die nieuwe zakenman en om de familie Sanders hun intrede te gaan zien doen in het nieuwe huis!

   • Van wie dan? Ze heeft geen sex gehad met Stefano en ik denk ook niet met Lucas hahaha. Ik denk dat er iets heel anders aan de hand is met Tiffy.

  3. Heerlijk ? nog één badgay. Samen met Ludo gaat dit zeker vlammen ? / knetteren. Kan niet wachten.

   Ook ik geef de schrijvers één dik compliment, de gtst /verhaallijnen bevallen mij steeds meer.
   Ga zo door! ?

  4. Te gek, Edwin er in, ik heb hem altijd qua looks de donkere Ludo gevonden en wilde hem altijd al in de serie en kijk nu…………… daar is hij.
   Hopelijk blijft Edwin er lang in en gaat het knallen tussen hem en Ludo , spannend.
   Trouwens ook leuk dat het veilingshuis 1 van de vaste decors is geworden, eindelijk werkt Ludo weer op een locatie en niet meer vanuit de Rozenboom of vanuit thuis want dat is voor een miljoenenbedrijf natuurlijk lachwekkend.
   Ga zo door schrijvers enneeeeeeeeeeeee bedankt om die akelige overbodige Puck er uit te schrijven.

  5. Ik vind het leuk dat de oude bad guy Ludo weer terugkomt, maar ben wel een beetje klaar met al die verhalen over de kunstwereld. Zo niet boeiend… Verder duimpje omhoog, GTST gaat met sprongen vooruit!