Familie Verduyn zwaar getroffen door ongeluk

Meerdijk ontwaakt na het gigantische verkeersdrama. Wat het ultieme liefdessprookje van Henk en Laura moest worden, eindigde in een ware nachtmerrie. Langzaam worden de gevolgen van het ongeluk duidelijk en stroomt het ziekenhuis vol. Zijn er doden te betreuren?

Kort samengevat: nee! Maar niet iedereen is er even best aan toe… Demi is ernstig verbrand, Stefano voelt zijn benen niet meer en Henk ligt in coma.

Intussen lijkt Margriet, aanstichtster van de kettingbotsing, van de aardbodem verdwenen. Vlak na het ongeluk heeft ze nog enkele keren WhatsApp-contact met Jonathan, maar verder ontbreekt van haar ieder spoor. Laura kan zich nog goed herinneren wat Margriet heeft gedaan, maar niemand gelooft haar…

Gelukkig is er ook goed nieuws te melden. Nina en Ludo leggen het eindelijk weer bij en Linda en Luuk gaan trouwen! Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf nu weer te zien op Videoland.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 reacties
  1. Ik hoop dat ze de coma van Henk niet tot in het jaar 2024 door laten gaan. Zoals ze de laatste tijd wel doen. Ze laten een verhaallijn te lang doorlopen tot ie is uitgemolken

  2. Heb al een paar keer gelezen dat de kijkers zeggen dat Nina er uit zou gaan,,, nou ze staat gewoon op de cast foto ,, ik denk dat Stefano eruit gaat of opa Henk maar ja bij gtst weet je het nooit en dat maakt het nou juist zo spannend !!
    Wil ook nog even zeggen R I P Chris Comvalius die jaren geleden de rol speelde van de moeder van Bing ,,, een groot actrice !!

  3. Als Shanti er uit gaat vind ik dat een slechte zet. Want dan verliest Rik weer een vrouw en die verhaallijn heb je met Anita ook al gehad.

  4. De eerste 4 nieuwe afleveringen gezien ,,, zoo spannend alsof je naar een film zit te kijken ,,, de scenes van het ongeluk zijn zo goed opgenomen, echt een stukje vakwerk ,, complimenten !! En verder zeg ik niks want het kan alle kanten uit ,, en dan bedoel ik wie komt en wie gaat …

  5. Waarom wordt er alleen gesproken over dat Rik en Shanti niet bij elkaar staan op de foto? Steef staat toch ook niet bij zijn ouders en zussen?!!

  6. Wat ik wel vreemd vind is dat Shanti niet naast Rik staat. De rest van de koppels staan allemaal naast elkaar, gaan ze uitelkaar of overlijd Shanti

  7. Wat een ontzettend goede aflevering de aflevering na de cliff! Echt ontzettend mooi in elkaar gezet. En ben redelijk blij met de uitkomst, was echt super bang dat Stefano dood was!

Vorig artikel

Chrisje Comvalius (75) overleden

Volgend artikel

Everon herdenkt soapmoeder Chrisje

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!