Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Februari: de waarheid komt boven tafel

  10

  Een nieuwe maand, een nieuwe trailer! Valt Stefano Sanders eindelijk door de mand? “Er is maar één conclusie mogelijk”, zegt een geschrokken Ludo. “Hij heeft zijn eigen ontvoering in scène gezet…”

  Verder in februari: Bings vader laat zijn gezicht weer zien in Meerdijk, de liefde tussen Demi en Jesse bloeit op en Laura en Saskia hebben het helemaal gehad met de nieuwe eigenaresse van De Koning.

  Bekijk de maandtrailer!

  Delen

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Een troost is dat the Bold and Beautiful nog vele malen ongeloofwaardiger is , Leugen, bedrog,slechtheid en compassie wisselen in dat verhaal elkaar zo plotseling af via vrij onwerkelijke en onmogelijke situaties.
   RARE SOAP! Gtst moet niet die kant op !
   BOLD and Beatiful levert nu een simpel en zwak verhaal op.Kennelijk houden mensen in Amerika daarvan .

    • Hij maakte muziek en had een relatie met laura toch? , nou daar gaat de bruiloft.
     Dat zou wel jammer zijn want ik zou echt graag Laura nog eens groots willen zien shinen als bruid voordat ze eruit gaat .

  2. Toppie en super. 👍

   Dat Ludo en Janine er achter komen.
   Stefano is de klos zoals blijkt of lijkt in deze preview
   Maar Nina dan, blijft die buiten schot?

   Maar ben toch “bang” dat met deze onthulling, de verhaallijn nog niet voorbij is. 🤨

   • Ik vrees er ook voor Moud, ik denk dat Ludo onder druk van Janine Prinses Nina en Stefano vergeeft en dat ze een half jaar naar een onzinnig hoogtepunt (dieptepunt) hebben toegewerkt.
    Ik vind dat Stefano berooid achter moet blijven en Nina minstens een half jaar in een gesloten inrichting want ze is duidelijk heel erg van het padje af .