Een nieuw gezicht, een aanzoek en een lijk

Februari belooft een heftige maand voor de Meerdijkers te worden. Benieuwd wat er de komende maand in Meerdijk gaat gebeuren? Lees snel verder!

Een nieuw gezicht
Amelie Hendrix, restaurateur van beroep, maakt haar opwachting in Meerdijk. De rol wordt gespeeld door Bo Maerten. De actrice is vooral bekend geworden door haar hoofdrol in de film Timboektoe. Van december 2008 tot mei 2010 was zij ook te zien de soap ONM

Huwelijksaanzoek
De twee hebben samen een kind, en wellicht stappen ze binnenkort ook in het huwelijksbootje: Lucas vraagt Tiffy ten huwelijk.

De waarheid
Er komt meer duidelijkheid over de financiële problemen van de familie Verduyn. Opa Henk heeft het over ‘een foutje van een paar ton’. Welke fatale fout hebben de Verduyntjes in het verleden gemaakt?

Een lijk
Tot groot verdriet van Sjors en Amir slaan Bobby en Lana op de vlucht. Veel tijd om om te treuren is er niet, want Amir vindt een lijk. Het is Bobby’s oom!

Verder
Ludo bedreigt Bing, Shanti & Rik gaan samenwonen en zowel Bing & Nina als Ludo & Janine groeien weer dichter naar elkaar toe.

Op verzoek van RTL is de video verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

28 reacties
 1. Ik vind het juist goed van Lucas om met Tiffy te trouwen. Want Wolf, hun baby heeft zijn ouders nodig. Er zijn toch ook homo,s en lesbiennes die het belang kiezen voor hun kinderen.

  1. Wat heeft dit te maken met het belang van het kind ? , mijn zoon is opgevoed door twee vrouwen en er is niks mis met hem en weet je wat hij is ook gewoon hetero (dan hebben we die vooroordelen ook meteen uit de wereld)

  2. En jouw reactie is dus precies de reden dat ze niet moeten trouwen…homo’s en lesbiennes kunnen prima kinderen opvoeden. Het is helemaal niet in het belang van het kind… het slaat gewoon nergens op. Vind het trouwens ook beledigend voor alle homo:lesbische kijkers…die worden zo totaal niet serieus genomen.

   En ze blijven sowieso betrokken bij de opvoeding, daar hoeven ze echt niet voor te trouwen. Vroeg of laat vinden ze ieder voor zich wel weer een liefde.
   Maat goed, ga ervanuit dat ze toch niet gaan trouwen. En anders zijn de schrijvers gek geworden…

 2. Mee eens waarom zal een homo nu niet nog met vrouw trouwen vroeg ging dat zo ik dacht dat die tijd was geweest gaat GTST die kant weer op Dome zet

 3. Weinig origineel weer. Nadat Mark en Marieke in de financiële schulden zaten. Komen ze met een zelfde soort verhaallijn voor de familie Verduyn. Wel weer even Ludo die even liet zien wat hij vroeger was jammer dat dit zich niet doorzet Verder leuk dat Bo Marten meedeed maakte een leuke indruk die keer bij de slimste mens. Alleen tijd dat een Nick eens terug keert voor een spannende verhaallijn

 4. Ik ben groot fan van GTST..ik ben wel 64 jaar oud…maar als ik een programma niet heb kunnen zien dan doe ik op progamma gemist.
  Succes voor allen die in GTST spelen.
  Groetjes van Jessica Meijer

 5. Mensen,mensen,

  Het is maar een SOAP!!!
  Vergeet niet dat deze soap al zolang bestaat,en we kijken er met z’n alle toch ook naar.
  Als dingen je storen ….kijk dan een poosje niet!!
  Een soap is fictief en hoort te ontspannen,dus….
  Veel plezier met kijken(of niet?)

  1. Lana en meteen Bobby voorgoed eruit. Zijn we van die oervervelende veel te lang door- slepende verhaallijn af.
   Neem die Puck ook even méé haha

  1. Inderdaad een prachtige en spannende promo. Ook ik kan niet wachten.

   Alleen vind ik het ook vreemd dat Lucas nu opeens wilt trouwen met Tiffy. Erg merkwaardig. Of dat nu zo’n goed idee is van de schrijvers.

  1. Te debiel voor woorden. Zo ongeloofwaardig…Lucas is altijd zo homo geweest als wat..lijkt de laatste tijd volwassener te worden (wat ik positief vind) en dan doen ze dit? Terwijl gtst altijd een serie is geweest met veel aandacht voor homoseksualiteit Het homohuwelijk, uit de kast komen Edwin, geloof en homoseksualiteit met Bilal en vorig seizoen nog de kinderwens van een homostel… En nu dit?
   Nu mag ik hopen dat het zover niet komt, maar dat ze dit alleen al verzinnen. Snap er niks van.

   1. Ik vind het juist Lucas. Hij is zeker homo en blijft hij ook. Maar hij doet alles voor zijn kind en houd van tiffy als zijn beste vriendin. Het kan ook gewoon zijn dat dit nu genoeg is voor Lucas en daarom wil trouwen.
    Later komt er echt wel weer een leuke vent voor Lucas de serie in.
    Ik ben van mening dat dit ook de alledaagse gebeurtenissen zijn in de echte wereld. Homo’s die toch met een vrouw trouwen voor de buitenwereld of voor een kind.

    1. Nou nee, trouwen gaat een stap te ver. Je trouwt met iemand vanuit echte liefde… Als beste vrienden is dit helemaal niet nodig.
     En een homo trouwt alleen met een vrouw als hij nog in de kast zit en dat is bij Lucas niet echt het geval…?.
     En het gaat erom dat hij het enige gay-personage en dus een voorbeeld is. Kan me voorstellen dat als je hier als homo naar kijkt, dit echt een afknapper is en je dit totaal belachelijk is. Maar goed, echt trouwen zullen ze wel niet.

     1. Misschien wat kort door de bocht om te trouwen wanneer een homo nog in de kast zou zitten….de meilandjes zijn hier een prima voorbeeld van. Vader uit de kast en toch opnieuw getrouwd met moeders.

error: Kopiëren is niet toegestaan!