Een nieuw gezicht, een aanzoek en een lijk

GTSTCourant - Ludo Sanders

Februari belooft een heftige maand voor de Meerdijkers te worden. Benieuwd wat er de komende maand in Meerdijk gaat gebeuren? Lees snel verder!

Een nieuw gezicht
Amelie Hendrix, restaurateur van beroep, maakt haar opwachting in Meerdijk. De rol wordt gespeeld door Bo Maerten. De actrice is vooral bekend geworden door haar hoofdrol in de film Timboektoe. Van december 2008 tot mei 2010 was zij ook te zien de soap ONM

Huwelijksaanzoek
De twee hebben samen een kind, en wellicht stappen ze binnenkort ook in het huwelijksbootje: Lucas vraagt Tiffy ten huwelijk.

De waarheid
Er komt meer duidelijkheid over de financiële problemen van de familie Verduyn. Opa Henk heeft het over ‘een foutje van een paar ton’. Welke fatale fout hebben de Verduyntjes in het verleden gemaakt?

Een lijk
Tot groot verdriet van Sjors en Amir slaan Bobby en Lana op de vlucht. Veel tijd om om te treuren is er niet, want Amir vindt een lijk. Het is Bobby’s oom!

Verder
Ludo bedreigt Bing, Shanti & Rik gaan samenwonen en zowel Bing & Nina als Ludo & Janine groeien weer dichter naar elkaar toe.

Op verzoek van RTL is de video verwijderd.

Total
0
Shares
28 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Spoilers 10 t/m 14 februari 2020

Volgend artikel

Oeps! Bobby doodt per ongeluk zijn oom

Heb je dit al gelezen?