donker

Ferri Somogyi: “Wie zegt dat ik terugkeer?”

Nu bekend is geworden dat Ferri Somogyi te zien is in de Meerdijk App, draait de geruchtenmachine op volle toeren. Keert Ferri voor vast terug in de serie, tijdelijk of is hij alleen te zien in de Meerdijk App?  De acteur zelf doet erg geheimzinnig over zijn comeback. Aan RTL Boulevard laat hij weten: “Speculeren en speculeren daar doe ik niet aan mee. Ik zit in die app, maar er zitten meer oudgedienden in de app. Als je die allemaal terug zou halen dan loopt de hele cast vol.” 

GTSTCourant weet in ieder zeker dat Ferri, naast zijn optreden in de Meerdijk App, ook te zien zal zijn in GTST. De redactie van RTL Boulevard meldt dat de comeback van Ferri in 2016 voor vast zou zijn. 

Naast de comeback van Ferri, krijgt ook Jord Knotter een rol in GTST. Hij gaat de rol van Job Zonneveld vertolken. Met de terugkomst van Rik en zijn zoon Job wordt de familie De Jong weer enigszins compleet. De familie is op dit moment behoorlijk uitgedund na het overlijden van Anita (de moeder van Rikki), Danny (de broer van Rik) en het verblijf van Rik in de gevangenis.


Total
0
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie
Heb je dit al gelezen?
GTSTCourant - Laura Selmhorst

Heeft Laura dementie?

Het zou zomaar eens kunnen dat Laura Selmhorst binnenkort wordt gediagnosticeerd met dementie. Haar geheugen laat haar steeds…
Lees meer