Valt Julian voor de charmes van Elisa?

Het zijn zware tijden voor Julian Verduyn in Meerdijk. Saskia en Demi verblijven de komende maanden in Düsseldorf, Merel woont tijdelijk in huize Sanders en café De Koning is toe aan een grote onderhoudsbeurt. Julian staat er momenteel helemaal alleen voor en dat valt hem erg zwaar.

Maar gelukkig is daar Elisa, de fysiotherapeute van Stefano. Zij duikt de laatste tijd wel erg vaak op als Julian in nood zit.

De twee groeien steeds dichter naar elkaar toe. En het lijkt er zelfs op dat Julian gevoelens voor haar begint te krijgen! Is dit het begin van een affaire tussen Julian en Elisa?

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties
  1. In feiten moet Julian eerlijk blijven. Saskia had ook een affaire gehad met dokter Roman. En reageerde hij gekwetst. Maar bedenk wel als hij valt voor Elisa ook zijn gezin hiermee heeft en dan kan het zijn dat het gezin partij kiest voor Saskia. En Laura en Henk? Want Saskia is de dochter van Henk. Het is een mooi gezin en dan vind ik dat Elisa van getrouwde mannen af moet blijven. Waarom neemt zij geen vrijgezelle kerel die rondloopt in Meerdijk?

Vorig artikel

Komende week: Steef gaat studeren

Volgend artikel

Keert Lone van Roosendaal terug in GTST?

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!