Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Groot babydrama voor Shanti: verliest ze haar kindje?

  12

  In de aanloop naar de zomercliffhanger van GTST, die 7 juli wordt uitgezonden op televisie, stapelen de drama’s zich op in Meerdijk. De Meershoef-flat, waar de families De Jong en Verduyn wonen, is volgens huisbaas Agaath van Dijnselburg toe aan een grondige renovatie. De werkzaamheden lopen echter niet zoals gepland. Of juist wel?

  De schok is groot als het flatgebouw wordt getroffen door een explosie. Alle Meerdijkers zijn op dat moment buiten, op één iemand na: Shanti. Door de druk van de ontploffing valt ze met haar hoogzwangere buik tegen een scherp voorwerp aan. Haar babybuik wordt doorboord! Verliest Shanti door dit drama opnieuw haar kindje?

  Intussen rijzen er vragen over de oorzaak van de explosie. Heeft de slinkse Agaath dit op haar geweten? Janine gaat op onderzoek uit…

  Delen

  12 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Als ze haar kind verliest kan ze Agaath Aansprakelijk Stellen ik neem aan dat Agaath de boel in de fik steek.

  2. Meerdijkfan op

   Wow wat een aflevering (24 juni op tv) ik dacht eigenlijk dat dit de cliff was. Echt spannend van alle kanten!

  3. Uiteindelijk blijkt dat Oriana zo jaloers was en de ontploffing veroorzaakt heeft, om Merel uit te schakelen. Of het is Philippa. Waarschijnlijk is Agaath te voor de hand liggend.

   • Ja, ik heb sterk het vermoeden, dat Philippa er achter zit. In die flat woont Julian met zijn gezin, maar natuurlijk ook Tom het zoontje van Marwan.

   • Evelien karssen op

    Ik mag toch hopen dat Shanti wel haar baby krijgt, en dat het goed afloopt met haar en de baby, zou heel triest zijn als ze de baby verliest.

    • Ik vrees er voor, er komen te veel kleine kinderen in GTST dus tja, dit geeft dan wel een giga verhaallijn tussen Rick en Shanti , Shanti gaat hem dan verwijten dat hij het kind toch niet wilde en blabla dan weten we ook meteen waarom de schrijvers zo een karakterswitch bij Rick hebben gemaakt.

     • hmm als ik de spoilers zo lees gaat Shanti er aan onderdoor want de baby heeft niets maar de spijker heeft iets met haar lever gedaan en ze weigert om de baby met een keizersnede te laten halen.