Grote groep Meerdijkers overleeft brand Boks

Naast Job, Kimberly en Sam overleven ook de Meerdijkers in de AZC-zaal de brand in Boks. Dat is vandaag bekendgemaakt in de GTST Meerdijk App. Met behulp van Ludo Sanders en Anton Bouwhuis weten Amir, Janine, Laura, Linda, Rover en Sjors veilig de uitgang van Boks te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

21 reacties
  1. Ik zat zo te denken deze week komt de laatste magazine en daarin wordt ook de nieuwe castfoto onthuld, dan kun je eigenlijk al achter komen wie niet op de castfoto staat en het dan weet wie de de brand niet overleefd heeft.

  2. Ludo is ook vrij gespeeld ook denk ik dat ook Ludo weer terug naar binnen gaat om Lucas en Maxime te redden. Wel gek dat de brandweer nog niet binnen is en dat niemand is flauw is gevallen van de vele vuur en rook. Persoonlijk vind ik het ongelooflijk ongeloofwaardig.

  3. ik denk dat Anton de volgende is die het overleeft. Felix overleeft het denk ik niet (getuige die foto van hem met een rood kruis erdoor) en lucas wel. Daarna Aysen die gered is door de brandweer. en daarna Bill. dan denk ik dat maxime en rikki overblijven.

      1. Felix heeft inderdaad geen witte achtergrond, maar de foto’s van de andere castleden zijn de foto’s van de castfoto van vorig jaar, toen zat felix ook nog helemaal niet in de cast

  4. Het blijft gtst alles kan gebeuren, in Cliffhanger seizoen 14 werd winston post ook gered door de brandweer, eenmaal gered ging die weer naar binnen en ging dood en overleefde de Cliffhanger niet…. alles kan nog gebeuren he

error: Kopiëren is niet toegestaan!