Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Grote kritiek op verhaallijn GTST: ‘Zo ongeloofwaardig’

  115

  Voor de zoveelste keer heeft Ludo Sanders het zwaar te verduren in Meerdijk. Ditmaal heeft halfbroer Stefano het op de Meerdijkse zakenman gemunt.

  De geloofwaardigheid van deze verhaallijn is echter ernstig aangetast nu ook dochter Nina opeens wraak wil nemen op Ludo. Op de Facebookpagina van GTSTCourant stromen de negatieve reacties binnen.

  Zo schrijft Alice: “Ik vind het echt vreselijk dat Nina in deze verhaallijn zit. Het past niet bij haar. Vader en dochter hadden een sterke band. Dit is echt ongepast.” Francina denkt er ook zo over: “Dat Stefano wraakt neemt, daar kan ik me nog wel wat bij voorstellen. Maar Nina… Dit is de meest ongeloofwaardige verhaallijn ooit.” Sylvia is er inmiddels helemaal klaar mee: “Ik ben het zat. Ik vind Nina echt veel te ver gaan. Ik overweeg te stoppen met kijken.”

  Meerdere fans geven aan dat ze gestopt zijn met kijken. “Ik kijk niet meer. Het is vermoeiend en langdradig”, schrijft Anneke bijvoorbeeld. En Sandra: “Sinds Nina haar eigen vader bedreigt, kijk ik niet meer. Ik vind dit een rare verhaallijn. Degene die dit heeft bedacht scoort geen punten!”

  Ook op Twitter klinkt kritiek op de verhaallijn. Een greep uit de reacties:

  GTSTCourant heeft RTL en EndemolShine om een reactie gevraagd. GTSTCourant is ook benieuwd naar jouw mening. Laat hieronder een reactie achter.

  Delen

  115 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik vind. Het een waardeloze verhaal lijn Hoe kan dit ooit nog goed komen Als je dat bij je vader doet kun je dat nooit meer terugdraaien of in orde maken dus hup uit de serie
   Is dan de conclusie.Of heel veel kijkers verliezen.

  2. Ik kijk allang niet meer
   Vind het rommelig
   ÷ moeten een betere schrijver nemen deze blijft maR in de zelfde verhaal lijn hangen
   De spanning is er uit JAMMER !

  3. Nelly van der Ploeg op

   Duurt te lang deze verhaallijn. Nina versus Ludo is ongeloofwaardig,ze hadden altijd een goede band. Stefano kan nog wel vertrouwde ik gelijk al niet toen hij weer in de serie kwam.
   Kortom draai er een punt aan.

  4. Verschrikkelijke verhaal lijn kijk niet meer zo ongeloofwaardig wie dit bedacht heeft niet normaal het heet goede tijden slechte tijden maar het zijn altijd slechte tijden

  5. Nancy van acker op

   Lang dradig verhaal en ongepast gedrag voor zo’n Realty serie. Het zijn meer slechte tijden de laatste tijd drama serie aan het worden en goede acteurs worden steeds vervangen, wie gaat er nog allemaal weg , blijven er nog weinig over.
   Maar verhaal Stefano, Nina en Ludo dit gaat echt te ver kan voor vele heel confronterend zijn.

  6. Miranda Klapwijk op

   Ongeloofwaardige verhaallijn.je brengt misschien nog kinderen die ruzie met z’n ouder hebben op een idee.ik kijk niet meer.

  7. Ik volg GTST al vanaf dag 1. Al jaren trouwe fan. Maar momenteel zet ik het nog aan uit gewoonte. Als de verhaallijn zo blijft stop ik na 33jaar trouw kijken er ook mee.
   Al een paar jaar vond ik bepaalde verhaallijnen erg langdradig worden maar ook zo vermoeiend. Bijvoorbeeld met Ludo en Billy. Maar nu de verhaallijn met Luno, Nina en Stefano rond uit triest. Hopelijk kappen ze dit snel af.

  8. Ik vind dit ook erg ongeloofwaardig,en erg doorzichtig,
   Normaal zal Ludo dit al lang doorhebben wie er achter zit
   Wordt te langdradig,
   Hoop snel dat dit ten einde is en die Stefano voorgoed verdwijnt uit de serie en nooit terugkomt,
   Met de baby was erg goed maar had ook niet langer moeten duren

  9. Wat een waardeloze verhaallijn ik stop met kijken dit is niet leuk meer zeker van Nina niet en dan die vreselijke Linda nog hoe ze kijkt en doet nee teken film is leuker Gr agaath

  10. R.Raaijmaakers op

   Zeer ongeloofwaardig en zeer langdradig en saai zou veel sneller moeten. Weer terug naar de juiste verhaal lijn en gezelligheid moet terug komen. Willen ontspannen kijken. Als het niet snel veranderd en weer een positieve verhaal lijn komt met de familie Sander dit is te drastisch overweeg ik op te stoppen met kijken

  11. Esther Heida-van der Kooi op

   Zo langdradig en zo ongeloofwaardig. Niet bij Nina passend. Heeft Ludo ook niet verdiend dit. Hele familie sfeer kapot. Verre van leuk om naar te kijken. Niks aan

   • Ik ben gestopt met het kijken naar de serie
    Was een stomme verhaallijn tussen vader en dochter
    Als u alleen maar dit soort kromme verhaallijnen kunt bedenken lijkt het me zinvol om de serie te beëindigen

  12. Yvonne van Beek op

   Vind er niets aan dat Stefano er weer is. Hij eruit en Daan er weer in, toen was het veel leuker. Wat Nina nu voor rol heeft slaat nergens op. Ook hoe ze doet met haar dochter. Als ik de reclame niet door kan spoelen kijkik niet meer.

  13. Het is zo slecht en een amateuristische soap aan het worden . Als eerst die verwende Nina die altijd haar zin moet doordringen . Dan dat kinderachtige verliefdheid die Linda en Luuk op dit moment speelt En nu het verhaal dat Henk Visser en Saskia Verdiuin een conflict hebben omdat dat Henk dan heel vroeger met een andere vrouw een relatie heeft gehad . Maar die Saskia is in de serie toch ook vreemd gegaan met die dokter . Het is zo ongeloofwaardig dat ik maar niet meer kijk . D’r af met die soap . Kijk nog liever naar Snuf de Hond . Daar zit wel een verhaal in en is nog spannend ook . Of naar Flikken ( Maastricht – Rotterdam )

  14. Diana van de Ven op

   Vanaf begin gtst gevolgd , en ga nu stoppen.
   De verhaallijn van Nina met name Nina is schandalig. Dat Marly vd Velde zich hierin kan vinden vind ik ook verbijsterend.
   Het Shantie verhaal was heftig, ontroerend en voor vele ook een steun. Idem Janine die borstkanker kreeg. Is deze verhaallijn nu het voorbeeld om zo met je ouders om te gaan
   Stuur die schrijvers de meerdijklaan uit !!

   • Tja, of Marly van der Velde achter haar rol staat, ik denk dat ze daar weinig aan kan doen of veranderen. Ze acteert in een soap en krijgt haar script, dat zal ze moeten spelen, het is haar baan, anders heeft ze een groot probleem.

  15. Van Steven had ik het niet anders verwacht Dit is echt zijn stijl om altijd wraak te nemen Ongelooflijk dat dit nog zo lang doorgaat Ik ben er trouwen kijken vanaf de eerste deel van Goede Tijden Slechte Tijden Hoe Nina dit zo doet tegenover haar vader dat is de vraag wil nemen van ongelooflijk en zij zit helemaal fout doe dat wat alleen het beste voor zijn familie maar dit voor haar uitkomt mag papa de Boef en als het niet uitkomt moet hij zijn mond houden.

  16. Patty Delogu op

   Ik vind het ook jammer idd want Ludo en Nina waren zo close,alsof Nina ineens haar vader kwijt wil….hele rare verhaallijn maar we kijken nog maar ik zeg wel altijd tegen mijn dochter…ik hoop dat dit snel voorbij gaat…nee niet top!

  17. Mevr. D.R Oversluizen-Groeneveld op

   Sorry ook ik vind het belachelijk hoe Nina samen met Stefano haar vader kapot maakt Nina die altijd haar vaders Prinsesje is en nu haar vader kapot maakt en waarvoor,
   Ik vind het heel erg om er nog naar te kijken..

  18. Ij vind deze verhaallijn verschrikkelijk, overdreven ,ongeloofwaardig en veel te langdradig. Sla Gtst nu geregeld over, van mij mogen ze hier per direct mee stippen. En oja Linda vind ik sinds haar terug komst ook een erg irritant personage.

  19. Echt tijd om te stoppen met deze onzinn8ge en ongeloofwaardige verhaallijn. Die is zo absurd.
   Ook ik overweeg te stoppen met kijken als dit niet snel stopt.

  20. GTST als jaren geleden was nog goede en slechte tijden. Tegenwoordig is het bijna niks als Skechte tijden, en langdradig verhaallijn met die baby, nu met Ludo en waardeloos hoe Nina doet . De enige die ik nog wel leuk vind is fam Verduin ,maar dan moet ook Julian terugkomen en geen eeuw wegblijven. Zit zoveel geruzie in , weinig leuks meer aan zo ,erg jammer!!!

  21. Sinds de terugkomst van Stefano erger ik me kapot aan de serie, vooral aan Stefano.. En Helemaal dat Nina zich ook tegen haar vader keert door Stefano..
   Ik weet niet wat ze aan het doen zijn maar ze verliezen echt zoveel kijkers op deze manier.
   Ik ga niet naar een serie kijken als ik me alleen maar erger en irriteer aan 1 personage en de verhaallijn ook van geen kanten meer klopt..
   zo zonde dit.

  22. Heb wel vaker afgehaakt dat ik dacht met wat voor onzin ze nu bezig zijn.
   Wel is heel jaar niet meer gekeken, kon je er nog zo inrollen van bepaalde langdradigheid.
   Vond het nu weer poosje leuk,maar dit met Nina naar haar vader Ludo deze wraak ik vind het
   echt abnormaal nog maar even aanzien, ook hoe dom Linda nu in haar rol speelt, zo ben ik er binnenkort
   wel klaar mee.

   • Verhaallijn wordt inderdaad steeds ongeloofwaardiger, jammer hoor. Was altijd wel leuk om naar te kijken. En wanneer gaat Linda uit de serie. De slechtste actrice van allemaal.

  23. Ik kijk helaas niet meer rechtstreeks. Met terugkijken kan ik deze verschrikkelijke langdradige verhaallijn van Sanders doorspoelen. Ook helemaal gehad met Linda em Luuk. Brrrr

  24. Wat een gejank allemaal.
   Het is een soap.
   En wanneer er niets spannends gebeurd, of iets dat al ooit eerder is voorgevallen, is het ook niet goed.

   Hou dan op met kijken, hoef ik als GTST-kijker niet door al die domme reacties te lezen.
   Ajuus.

   • @kaaskoekje, het is gewoon een héle slechte verhaallijn. Logisch dat men hier over valt. Het strookt totaal niet met de personages. Enne, wie jankt er nou??Je kunt ook niet lezen en reageren als jou deze kritiek niet bevalt.

  25. Mana de Vries op

   Bij zo’n sterke band als nina en ludo hebben, kan je boos zijn, n tijd niet komen, verwijten maar niet wat nu gebeurt, dat is onmenselijk!!!!
   Linda gedraagt zich als n onvolwassen verwend kindvrouwtje, niet normaal!!!

  26. Vreselijk, ik vind er niks meer aan ik kijk al vanaf dag 1 gtst maar nu vind ik dit echt meer leuk om te kijken wat een raar gedoe met nina en haar vader. Ik ben ook gestopt met kijken en dat gehannes met lind en luuk bagger hoor opdit moment. Hopelijk gaat het weer beter worden. Maar voor nu bye bye gtst.

  27. Daan Engelke op

   Ik sluit me ook aan bij de rest
   Deze verhaallijn is totaal niet meer realistisch te noemen en ook veel te langdradig
   Wie verzint het nu dat een dochter opeens de vader gaat bedreigen en zijn leven te ruïneren
   En ook nog de haar dochter allemaal ding afpakken

   Deze verhaallijn moet gewoon stoppen

  28. Deze verhaallijn gaat nergens over. Spanning is meer dan welkom in GTST, maar dan moet het wel logisch te verklaren zijn. Nina die haar vader bedreigt? Onnavolgbaar, niet logisch en past totaal niet bij Nina’s karakter. Doodsteek voor dit personage, jammer.

   Martine Hafkamp die Ludo bedreigt, dat klinkt veel logischer. Of een andere soapbitch/badguy. Niet Nina!

   Sinds 2021 gaat GTST weer hard achteruit. Erg jammer na de tienerzwangerschap Demi, Ludo op het booreiland en de hele Billy/Richard verhaallijn. Wissel creatief producent, ik geloof dat Idse Grotenhuis al een tijd weg is helaas, heeft de soap GEEN goed gedaan!

  29. Inderdaad ook ik kijk niet meer, kan het niet meer aanzien hoe ongeloofwaardig de serie nu gespeeld wordt, elke uitzending wordt er door verpest. Erg jammer, was net fanatiek gaan kijken.

  30. Ik vond Nina altijd een onsympathiek verwend kreng, pappa’s prinsesje, en nu deze totaal ongeloofwaardige wending. Na alle mogelijke en onmogelijke relatiecombinaties waarvan je soms versteld staat dat ook “die” mogelijk is, dacht ik aan een driehoeksverhouding dokter + Linda + Stefano of Saskia met haar schoonzoon of Bing met Rik maar Nina die maffia wordt met gladjakker Stefano….ongeloofwaardig.

   • Herman Geertsema op

    Een soap serie heeft wrl enige creatieve vrijheix qua verhaallijnen, maar dit slaat helemasl nergens op. Normaal gesproken is ludo een stuk slimmer. En nina rolt zo met haar ogen, dat ze het zelf ook nier meer snapt.

  31. Heeft niemand de promo/preview van februari 2023 gezien? 🤨

   Deze is beschikbaar sinds vanmiddag 1-2-2023 en wel op deze site GTST Courant 😁

  32. Ik vind dit een heel raar verhaal lijn.
   Komt.niet echt voor dat je een vader angst aan jaagt.

   NEE IK KIJK NIET MEER ZO……
   ZO NEP.

  33. Was er al een tijdje gestopt met kijken, omdat de verhaallijnen steeds minder werden. En zo te lezen kan ik nog wel even wachten met weer kijken, zo jammer hoe ze de karakter van Nina kapot hebben gemaakt. Toen ze die verhaallijnen met, toen ze een relatie had met Noud haar karakter kreeg een positieve verandering. Bleef verwend maar toch werd ze meer begripvol, en ze was zoveel leuker geworden. De schrijvers maken alle karakters echt kapot, die goed gegroeid zijn in de serie. Zelfde geld voor Stefano vond hem eerst zoveel leuker,

  34. Absolute grote ergenis aan die Nina ongeloofwaardig heb liever dat zij er uit gaat en ook Jeanine met schat hier en daar komt heel erg gemaakt over. Linda er ook uit zo spoedig mogelijk heel erg iritant en overdreven. Dus zo spoedig mogelijk een eind hier aan breien.

  35. Ik vind het ook langdradig, maar ook raar dat Nina niet meteen naar haar vader ging toen ze erachter kwam wat Stefano deed, dit is vreselijk om te zien en daarnaast snap ik niet dat Linda weer terug is. Zij en Luuk is zo kinderachtig, altijd erom heen draaien en die hele Luuk is raar.
   Vond haar met Anton wel leuk en paste ook bij hun leeftijd.
   Wij zijn daarom ook even gestopt met kijken. Je mist gewoon de gezelligheid , grappen en het feelgood gevoel en eerder waren de verhaallijnen wat realistischer.

  36. Waardeloos deze verhaallijn ik kijk gtst al vanaf het begin maar vind het nu het kijken niet waard dit moet snel stoppen anders gaat dit kijkers kosten dat zou super jammer zijn dus maak zo snel mogelijk een eind aan deze verhaallijn

  37. Ik ben het helemaal met mijn voorgangers eens
   Zo goed en realistisch de verhaallijn van de dood van de baby was des te slechter is deze verhaallijn zeer onrealuistisch en vreselijk voorspelbaar ik wil hier niet meer naar kijken en ga over naar een ander programma

  38. Vind de verhaal lijn ook niet leuk.Zo is ze papa’s prinsesje,en nu de grootste bitch.Alles moet “in de serie dan”zoals Nia het wil.Gaat het niet zo als prinseje het wil,dan is zo boos en neemt wraak.
   Wat Stephano betreft,mag er ook gelijk wel uit,ook die verhaallijn zoals hij doet met Nina,helemaal niet leuk.Het duurd ook te lang .Dus einde daarvan maar inzicht??? Soms geen zin om te kijken naar gtst.

  39. Awjm Willemse op

   Wat slecht om zo de uitzendingen Vol te krijgen ik kijk al zo lang gtst bestaat maar nu wordt het frustratie en ze smijten met geld terwijl er zo veel armoede op de wereld is….en ellende

  40. GTST is nog nooit zo waardeloos geweest. Ik kijk al vanaf het begin, maar ben een maand geleden gestopt met kijken. Ongeloofwaardige verhaallijnen, karaktermoord (trouwe hond Henk die ineens een zoon heeft) en dat ellenlange gezeur tussen Linda en Luuk. Ik blijf deze site wel bezoeken, hopelijk geven de spoilers me binnenkort een reden om weer te gaan kijken. Maar ik vrees dat het binnenkort afgelopen is met GTST…

  41. Ik spoel de scènes met deze verhaallijn door. Wat is dit tenenkrommend zeg! Hoop dat Stefano snel weer weg is en het verhaal eindigt

  42. Sonja Cuperus op

   Verhaallijn met Ludo, Nina en Stefano vind ik vreselijk, ik snap de schrijvers echt niet, denk steekje los. Zo in tegenstelling met het zoetsappige gedoe met fam. Verduyn. Daar is alles lief, ook zo ongeloofwaardig.
   Wat ik ook vreselijk vind is Linda, ze mag dan weer meespelen in gtst, maar wat een trutrol. Kan Linda, Stefano en Luc er niet uit? En Nina mag ook naar Indonesië gaan, hele gezin mee en daar voor altijd blijven

  43. Ook ik zit tenenkrommend te kijken. Ongeloofwaardig en langdradig. Ik maak me niet druk als ik een aflevering mis, mis er namelijk niets aan.
   Ik hoop dat er een goede plottwist komt om deze blamage nog recht te trekken. En graag zsm anders stop ik met GTST!

   • Helemaal eens met de vorige schrijvers. Absoluut ongeloofwaardig dat Nina om een goedbedoelde fout van Ludo zo ver gaat met haar wraak. Ook her eindeloze rouwen om de baby van Shanty en de daaruit volgende gebeurtenissen. Luuk en Linda ook ongeloofwaardig. Zo ga je niet met elkaar om als je ook nog samen werkt. Graag nieuwe schrijvers.

  44. Y Van Leeuwen op

   Bizar dat Nina haar eigen vader zo ernstig bedreigd en afperst waar is die twee miljoen euro gebleven? En dat terwijl Ludo zo veel voor zijn dochter Nina heeft gedaan en Stafano al zo vaak heeft vergeven Even een vraagje aan de script schrijver zit er een steekje los bij jouw

   Wat een onzin verhaal en Ludo heeft het zogenaamd niet door dat het Nina en Stafano zijn echt ongeloofwaardig Wat mij betreft na al die jaren ,de slechtste verhaal lariekoek die er is bedacht Ik haak af
   Hier kijk ik niet meer naar Adios

   • De verhaallijn van shanti en rik was ook te langdradig nina pas inderdaad niet in de verhaallijn om ludo op zijn plaats te zetten. Ook de prikkelingen van de huisartskomt niet erg geloofwaardig over.

  45. Hoop dat Marly van der Velden [ Nina] haar eigen ouders niet zo’n slechte ervaringen aan doet en dat ze beter met haar echte kinderen omgaat als met Nola. Erger me kapot aan NIna en Stefano. kijk alleen nog maar naar de Verduyntjes. En naar Laura en Rik en Shanti maar heb vaak de neiging om helemaal te stoppen met kijken.
   Ongeloofwaardig..

  46. Ben blij dit te lezen. Dat er meer mensen zijn die er hetzelfde over denken. Ik erger me er ook mateloos aan. Dat Nina haar vader en moeder dit zou aandoen is totaal ongeloofwaardig.

   • De verhaallijn van Nina en Stevano tegen Ludo is totaal ongeloofwaardig en misselijkmakend. In de realiteit zouden ze al lang op een spoor zijn gekomen. Maar dit is zo langdradig dat ik maar afhaak om te kijken. Zo ook met dat puberale gedrag tussen Linda en Luke.

   • Begin Nina niet meer leuk te vinden wat een naar mens wordt dat ook tegen haar dochter vreselijk ikke ikke ikke gedrag en verhaal lijn met Ludo sorry vind niet kunnen heel vreemd past ook niet in de serie

  47. Als je een pand koop aan de Michelangelostraat 2 in Meerdijk kost het wel 2 miljoen. Pand is voor iedereen zichtbaar . Straat heeft maar 1 huis

  48. Zeer ongeloofwaardig en zal wel weer maanden duren voordat de waarheid boven water komt
   Ik ben gestopt met kijken want erger mij dood aan deze zgn ontvoering.

  49. Nina gaat veels te ver! Het kan dan ook nooit meer goed komen tussen haar en haar vader. Ongeloofwaardig! Stephano kan nog wel, maar Nina. Nee en duurt echt veels te lang. Wil ook stoppen met kijken tot dit stuk voorbij is

  50. Echt geen leuke verhaallijn. Heb gewoon spontaan een hekel gekregen aan Nina. Ik vind het ook echt sneu voor Ludo. Stefano mag helemaal weg van mij.

   • Ik vind het ook waardeloos en helemaal niet passen bij het karakter van Nina.
    Ook technisch zit het slecht in elkaar.
    Mieke

    • Zit zeker slecht in elkaar! Een klein voorbeeldje, of je zomaar binnen een paar uur 2 miljoen in een tasje kan stoppen als losgeld. Totaal ongeloofwaardig. En dan die beveiliging????

  51. Wat een vervelende niets zeggende verhaal lijn. Het duurt veel te lang deze verhaal lijn. Idd dat Stefano zoiets doe kan ik mij bedenken maar dat Nina erin meegenomen word nee dat brengt GTST niet ten goede.

  52. Totaal ongeloofwaardig. De machtige Ludo Sanders, die nooit voor niets of niemand terug deinsde, sluit zich na wat simpele bedreigingen als een bang vogeltje op in zijn huis. Dit is totaal vreemd en ongeloofwaardig voor het karakter Ludo Sanders.

  53. Deze lijn had zoveel spannender kunnen zijn als zowel Nina als Stefano dit onder druk van Richard en Billy zouden doen! Is het zo lastig om een goed en spannend plot te bedenken? Gemiste kansen!

  54. Ik ben idd ook gestopt met kijken, als ik in de spoilers lees dat deze verhaallijn geëindigd is ga ik wellicht weer kijken.

  55. Vervelend, dit slaat nergens op. Onrealistisch. Vader dochter verhouding. Stop hiermee, snel eind aan maken. Kost kijkers.

  56. Heel irritant en erg ongeloofwaardig, hoe kan het ooit weer goed komen tussen Ludo en Nina terwijl Nina zegt “wie gaat er eindelijk een kogel door zijn kop jagen.”Zo ongeloofwaardig ik kijk al vanaf de eerste aflevering en er zijn wel eens vehaal lijnen geweest die echt prut waren,maar dit is de slechtste en nooit meer goed te draaien verhaallijn.
   Ik begrijp dat veel mensen stoppen met kijken,zeker naar die nep ontvoering van Stefano.

  57. Patricia1978 op

   Ik vind de verhaallijn wel leuk. Eindelijk even een twist. Ieder zijn mening. Waar ik wel op hoop dat het niet te langdradig gaat worden.

   • Ik keek eerst altijd en nu met tegenzin, Ludo is vaak veel meer de koude kikker, die alles checkt en het ook vind, Nina is voor t eerst heel onnatuurlijk aan t acteren, past totaal niet, ze moeten ervoor zorgen dat Ludo erachter komt en zowel halfbroer en Nina aan de tand gaat voelen, ze hebben een lesje tegoed, en Janine dient meer op te komen voor haar man, na alles wat ze hebben meegemaakt, klopt het gewoon niet, erg onnatuurlijk..

  58. J Van santen op

   Walgelijk dit is in ongeloofwaardige verhaallijn en past totaal niet bij nina blij als dit klaar is maar hoop dan ludo hun hard aanpakt
   GTST is alleen maar slechte tijden
   Blijf er niet meer voor thuis je must er niets aan

  59. Ik vind het een prima verhaallijn. Het is spannend wanneer Nina in de val loopt die ze aan het creëeren is en hoe de verhoudingen daarna zijn. Waar ik me eerder over verbaas is dat de verhaallijn rond de moord en verdwijning van Leon is gestopt zonder oplossing.

  60. Ik sluit mij graag bij de inhoud (incl tweets) van dit artikel aan.

   Schrijvers kregen van mij veel waardering voor de verhaallijn van Shanti, Rik en de stil geboren baby Jasmijn. Omdat ik dit van héél dichtbij heb meegemaakt.

   Maar door de verhaallijn Nina, Ludo en Stefano, hebben ze deze waardering weer verspeeld.
   Erg jammer.

   • Michelle Van Troost op

    Veel te langdradig, bij Rik en Shanti afgehaakt omdat het veel te dichtbij kwam…

    Nu Nina en Stefano… waardeloos, slecht bedachte verhaallijn, die ook nog eens veel te lang duurt!

  61. gaat nergens meer over. Sinds september is dit al bezig, dat gedoe met die baby duurde ook maanden. inhoudelijk was gtst vorig jaar en het jaar daarvoor echt een stuk sterker. wie zijn nu hoofdschrijver en producent????

  62. Helemaal mee eens met de kritiek. Totaal ongeloofwaardig en erg langdradig.
   Nina en Ludo horen onvoorwaardelijk voor elkaar door het vuur te gaan.

   • Helemaal mee eens. Ongeloofwaardig.
    En voor zo iets kleins wat ludi eigenlijk goed bedoelde met de dochter van Nina, slaat dit nergens op.
    Vorig jaar was een sterk seizoen. Ook grappige stukken ertussen. Begin tussen linda en de dokter vond ik grappig.
    Succes hoop dat ze de verhaallijn. Nina tegen Ludo afkappen

    • Het is toch de hele bedoeling van een soap, dat alles een beetje nep is, dat je kijkt en nergens over nadenkt, dat het allemaal lekker overdreven is.
     Ja zo kijk ik, eigenlijk zolang ik al kan, nou moet je de allereerste afleveringen eens terugkijken, die zijn erg, maar dat heeft ook gewoon zijn charme.

   • Hadden we eerst de realiteit met het verlies van de baby een droevig geheel wat wel berust op werkelijkheid. Is wel veel tijd aan besteed. Maar nu de dreigementen aan het adres van Ludo ? Verre van reëel. Kan me niet voorstellen dat een fochter een complot theoriel heeft en de vader 2 miljoen afhandig maakt. Oh nee het wordt 4 miljoen. En dan nergens een foutje zodat de afzenders zijn te achterhalen. Heel doorzichtig allemaal