licht / donker

Grote schoonmaak GTST: ook Billy en Shanti weg?

Billy de Palma en Shanti Vening - GTSTCourant

Momenteel is GTST bezig met een grote schoonmaak. Om de soap ‘2020-proof’ te maken wordt er binnenkort een nieuw gezin geïntroduceerd. Ook heeft GTST onlangs afscheid genomen van acteurs Britt Scholte (Kimberly Sanders) en Floris Bosma (Rover Dekker). Het lijkt erop dat er binnenkort wederom twee gezichten verdwijnen.

Billy de Palma en Shanti Vening liggen momenteel behoorlijk met elkaar in de clinch. Billy heeft haar dochter Shanti café De Koning cadeau gedaan. Een leuk cadeau zou je denken, maar de sluwe bitch gebruikt het café om geld wit te wassen. Tot grote onvrede van Shanti.

Moeder en dochter kunnen het niet eens worden over de toekomst van De Koning. In de eerste week van januari heeft Shanti het zó gehad met haar moeder, dat ze haar het liefst uit Meerdijk ziet verdwijnen. De spoilers bevestigen dat Billy ook daadwerkelijk besluit Meerdijk te verlaten. Verdwijnt ze voorgoed uit het soapdorp?

Ook Shanti’s toekomst in Meerdijk ziet er allesbehalve rooskleurig uit. In de eerste week van het nieuwe jaar neemt ze namelijk ongemerkt afscheid van haar liefje Rik. Verlaat ook zij definitief Meerdijk?

Total
49
Shares

72 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?