Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTST 30 jaar: magazine en speciale afleveringen

  6

  Het is feest bij GTST! De soap mag vandaag maar liefst dertig kaarsjes uitblazen! Een groot feest is vanwege de uitbraak van het coronavirus niet mogelijk. Daarom wordt het jubileum op een andere manier gevierd.

  Aflevering GTST op 1 oktober

  Op 1 oktober wordt het GTST-jubileum gevierd met een vleugje nostalgie. Laura raakt van slag als ze een telefoontje krijgt van iemand die ze al heel lang niet heeft gesproken. En een oude bekende doet Meerdijk aan: Robert. Samen denken ze terug aan een tijd die zo intensief was voor hen beide jaren geleden, de zoektocht naar zoon Arnie. En ook Janine wordt geconfronteerd met het verleden. Ze krijgt een bijzonder visioen, en ziet haar leven met Ludo aan zich voorbij flitsen.

  GTST Jubileum Magazine

  Ter ere van het 30-jarig bestaan van de soap komt er dit jaar een speciale editie van het GTST Magazine. Het GTST Jubileum Magazine, met als hoofdredacteur Stephanie van Eer, is vandaag te pre-orderen via www.gtstmagazine.nl. De fans ontvangen het magazine dan op 20 oktober thuis. Het magazine ligt vanaf 3 november in de winkels.

  20 oktober aflevering

  Als klap op de vuurpijl is er op 20 oktober een spectaculaire aflevering van GTST vol romantiek, maar ook spanning. Rik vraagt eindelijk zijn Shanti ten huwelijk en heeft daar een prachtige Grease-act voor bedacht. Het begint fantastisch, maar door een opeenstapeling van pech pakt het voor bepaalde Meerdijkers behoorlijk ongunstig uit.

  Delen

  6 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ids Breukenhorst op

   in het gtst magazine staat een verhaal over het verleden van Richard van Nooten. dit had je door de serie niet kunnen weten toch?

   • @gerrit, zou natuurlijk ook kunnen, maar ik vond die stem verdacht veel lijken op die van Robert Alberts.

    Op twitter is donderdagavond na de uitzending ook al een discussie losgebarsten over dat bericht en die stem.
    Men verdenkt Robert dit heeft gedaan om Laura er toe aan te zetten, weer met haar leven verder te gaan.

    RTL wil verder geen commentaar geven en ook niet over wiens stem het was.

    Al met al, ik vond het een mooie aflevering.