GTST - Robert Alberts

GTST 30 jaar: Robert keert terug!

Na bijna een jaar afwezig te zijn geweest in GTST, keert Wilbert Gieske weer terug als Robert Alberts. Speciaal voor de jubileumaflevering van de soap op 1 oktober brengt Robert een bezoekje aan zijn ex-geliefde Laura. Dat meldt Televizier.

De jubileumaflevering wordt dit jaar iets minder feestelijk dan normaal door de uitbraak van het coronavirus. Toch belooft het een bijzondere aflevering te worden. Zo staat stil Janine stil bij de vermissing van haar man en denkt Laura samen met Robert terug aan het hartverscheurende verlies van hun zoon Arnie.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

22 reacties
 1. Valt jullie ook op dat vaak familie kanten vaak de mannelijke lijn kant meer over vertelt en ziet. Zou het niet leuk als gepke witterveen ( Goudkust actrice) een oudtante van Janine gaat spelen. Ze lijken best op aan elkaar namelijk als je haar googled. Daar een mooie verhaallijn van maakt.

 2. Jubileumaflevering vond ik een rare aflevering. Arnie die ineens belde wat moeten wij hiermee leefd hij nog dat hij plotseling voor Laura haar neus staat of droomde Laura dit? Een beetje vaag allemaal.

   1. Het was volgens mij een soort van waanidee van Laura.
    Idd wel jammer dat het niet de stem van Reinout zelf was, hadden ze wel mogen doen wat mij betreft, maarja, Reinout zelf zou het vast en zeker niet gewild hebben.
    Die stem klonk wel bekend, leek voor mijn gevoel een beetje op die van Vincent Visser (Valentijn).

    1. Ik vond het met de stem ook raar.. De ‘hee mam’ was volgens mij wel van een oude GTST aflevering van Reinout. Ik vond de rest wel wat hebben van de stem van Paul Groot, die Stan Nijholt speelde.

  1. Kreeg Janine ook niet een soort flashback, door de vermissing van Ludo, flitste haar leven met Ludo aan haar in gedachte voorbij.
   Ik kijk niet vooruit, maar heb ergens zo iets gelezen.

   Ik verheug mij wel op de jubileum aflevering, ben erg benieuwd.

 3. T is leuk dat Robert terugkeert maar geen hele grote verrassing. Juist omdat hij afgelopen jaar voor Jef inviel als Sinterklaas. Dat was toen wel een leuke verrassing. Allebei de broertjes Alberts doen t leuk als de Sint.

 4. Nou spannend kun je niet noemen als ik dit zo lees. Waarom blijft Wilbert/ Robert dan niet voor vast leuk voor Jette/Laura weer opnieuw trouwen Sil komt terug met Amy en hun kleine baby (kleinkind) van Robert en Laura. Is toch veel leuker zo heeft Laura ook weer een verhaallijn.

  1. Ja, ik had ook wel verwacht dat Laura een wat grotere verhaallijn zou krijgen nu Julian weer terug is. Dat ze zichzelf toch een beetje als oma opstelt. Maar ze is nauwelijks in Julians buurt, echt een gemiste kans.

   1. Vind ik dus ook , Laura heeft niets te doen en uiteindelijk is ze wel de soapmoeder van GTST , een leuke man of zo zonder dat hij een psychopaat is want die kennen we nu wel.
    Laura gewoon een leuk huwelijk en een leuke oma voor de kinderen van Julian .

   1. Het is toch zo, iedere keer datzelfde gezeur met die vent terwijl ze kinderen heeft die ook best een aflevering hun moeder kunnen bezoeken, maar nee altijd weer Robert die niets te melden heeft.

Vorig artikel

Ludo valt overboord

Volgend artikel

Spoilers 5 t/m 8 oktober

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!