licht / donker

GTST Classics tijdens zomerstop GTST te zien

‘Het Italiaanse dorp’ en ‘Foute Vrienden’ werden dit jaar genoemd als mogelijke vervangers van GTST tijdens de zomerstop. Vandaag meldt het AD echter dat RTL 4 35 memorabele, eerder uitgezonden afleveringen van GTST tijdens de zomerbreak zal gaan uitzenden.

Creatief producent Rohan Gottschalk laat aan de krant weten: “Samen met de cast heb ik 35 iconische afleveringen geselecteerd. Ze worden allemaal ingeleid door één van de acteurs. Er is veel variatie, dus reken maar op een flink aantal iconische en bijzondere momenten. Van de geselecteerde afleveringen weet ik in ieder geval dat ze erg herkenbaar zijn. Onder meer de bruiloft van Simon en Anette zit er tussen, net als de letterlijke cliffhanger van Bowien. Elke aflevering is sowieso memorabel.”

Voorafgaand aan elke uitzending nemen twee acteurs uit de desbetreffende aflevering je even mee terug in de tijd. Hoe zat het ook al weer met de personages? En wat was de verhaallijn?

Daarnaast gaan producent EndemolShine en RTL 4 in de laatste week voor het nieuwe seizoen een seizoenssamenvatting uitzenden. “We zenden dus niet meer de laatste week van het vorige seizoen uit zoals we de laatste jaren deden, maar zullen in vijf afleveringen het hele vorige seizoen herhalen.”

Total
0
Shares

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?