licht / donker

Masterplan GTST: gloednieuw gezin doet intrede

GTST gaat in 2020 volledig op de soap. Al maanden heeft de soap te maken met tegenvallende kijkcijfers. Reden genoeg voor producent EndemolShine om een masterplan te lanceren om de soap ‘2020-proof’ te maken. Eén van de onderdelen van dit plan is de introductie van een gloednieuw gezin, meldt De Telegraaf.

Door de introductie van het nieuwe gezin Verduyn moet de oersoap moet ’weer persoonlijk, herkenbaar en dichtbij’ worden. Julian (Cas Jansen) en zijn vrouw Saskia (Tamara Brinkman) verhuizen met hun drie kids, hond Dolly en Opa Henk (Johnny Kraaijkamp Jr.) naar Meerdijk. Julian en Saskia vinden al snel hun draai in het dorp met hun pubers Merel (Sophie Bouquet), Steef (Tommy van Lent) en Demi (Noa Zwan). Maar de familie Verduyn brengt naast gezelligheid, ook een geheim mee naar Meerdijk. Vanaf 23 december (Videoland) zijn ze te zien.

De nieuwe slogan van GTST gaat ’voor je het weet zit je erin’ luiden. Ook onderdeel van het masterplan is om realiteit met fictie te vermengen: naar aanleiding van het feit dat Janine in de soap is getroffen door borstkanker doen drie vrouwen die in het werkelijke leven deze ziekte hebben (gehad) hun verhaal in het drama. 

Lees ook: MASTERPLAN GTST: INTRODUCTIE 360GRADEN-SET

Total
0
Shares

47 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?