Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Masterplan GTST: gloednieuw gezin doet intrede

  GTST gaat in 2020 volledig op de soap. Al maanden heeft de soap te maken met tegenvallende kijkcijfers. Reden genoeg voor producent EndemolShine om een masterplan te lanceren om de soap ‘2020-proof’ te maken. Eén van de onderdelen van dit plan is de introductie van een gloednieuw gezin, meldt De Telegraaf.

  Door de introductie van het nieuwe gezin Verduyn moet de oersoap moet ’weer persoonlijk, herkenbaar en dichtbij’ worden. Julian (Cas Jansen) en zijn vrouw Saskia (Tamara Brinkman) verhuizen met hun drie kids, hond Dolly en Opa Henk (Johnny Kraaijkamp Jr.) naar Meerdijk. Julian en Saskia vinden al snel hun draai in het dorp met hun pubers Merel (Sophie Bouquet), Steef (Tommy van Lent) en Demi (Noa Zwan). Maar de familie Verduyn brengt naast gezelligheid, ook een geheim mee naar Meerdijk. Vanaf 23 december (Videoland) zijn ze te zien.

  De nieuwe slogan van GTST gaat ’voor je het weet zit je erin’ luiden. Ook onderdeel van het masterplan is om realiteit met fictie te vermengen: naar aanleiding van het feit dat Janine in de soap is getroffen door borstkanker doen drie vrouwen die in het werkelijke leven deze ziekte hebben (gehad) hun verhaal in het drama. 

  Lees ook: MASTERPLAN GTST: INTRODUCTIE 360GRADEN-SET

  Delen

  47 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Goed idee om een nieuw gezin te introduceren. Ik vond het jammer dat ze toen de familie Huygens hebben geschrapt. Was toen ook een gezin waar nog veel potentie inzat maar plots eruit geknikkerd werd. Terwijl de kijkcijfers omhoog gingen. Ik twijfel zelf ook over de pubers. Dit is toch juist wat men niet wil lees ik overal

  2. Flapperdeflap op

   Ik vind dit echt zo leuk!! Het klinkt alsof GTST op de goede weg is nu. Cas Jansen en Johnny Kraaijkamp jr lijken me geweldige aanwinsten voor GTST. JK is een verrassende keuze maar ik denk dat hij net dat beetje jeu kan brengen dat GTST nodig heeft.

   Over de pubers maak ik me geen zorgen, ik denk dat het voornamelijk een ondersteunende rol zal zijn en niet de vervelende verhaallijnen zal geven als bij Jojo, Lana, Bobby etc. Wellicht omdat ze meer willen focussen op 40’ers dat er wel problemen met kinderen aan bod komen die voor mensen herkenbaar zijn.

   • Jolanda de ziekte heet Kanker en niet K, juist voor mensen zoals jij die het woord nog niet eens uit durven spreken is deze verhaallijn 1 van de sterkste van de laatste tijd.
    Doe toch normaal, mijn halve familie heeft kanker gehad of is er aan dood en ik noem het gewoon Kanker en klaar en ze laten nu zien dat niet iedereen dood hoeft te gaan aan deze ziekte of dat je meteen alleen nog maar moet gaan zitten janken, nee gewoon doorgaan .
    Wat een dom gedoe om de ziekte constant in ieder topic “K” te noemen pffffffffffffffffff.
    Hulde aan GTST dat er gewoon over gedaan wordt met megaveel realisme en humor, zo zou ik er ook mee omgaan als ik de diagnose kanker zou krijgen , top geschreven dus”!

  3. T lijkt op comedieserie de foto omdat Johnny eigenlijk een comic acteur is. [ Zonnetje in hus ] En inderdaad weer meer een echt huis. Vroeger was t huis van Jef en Silvia ook zo’n gezellig huisje. Dat van Rober en laura was in de jaren 90 al zo strak , luxe en modern.

  4. Voor alle mensen die nu klagen dat er 3 pubers in de serie komen: dat meisje op links en die jongen ken ik, en zij zijn allebei volgens mij pas een jaar of 14. Dus zij gaan echt niet aan de vaste cast toegevoegd worden, want ze mogen vanwege hun leeftijd nog niet veel op tv. Dus dat wordt denk ik een beetje vergelijkbaar met hoeveel bijv. Nola in beeld is. Die meid met die pony is wel wat ouder denk ik, dus wellicht dat zij wel bij de vaste cast komt.

  5. Ik zag trouwens het voorstukje van de videoland aflevering van morgen en vind het oprecht jammer dat Ronja niet meer in de serie zit.. Als ik Nina was zou ik hem een beste trap tegen zijn ballen hebben geven.

  6. Ik heb ze nog niet zien spelen dus ik kan er nog geen terecht oordeel over vellen wel komen er wel twee dingen in mij op:

   1. De bovenstaande foto vind ik meer een Kees & Co uitstraling hebben dan GTST uitstraling. Wel vind ik deze set gezelliger ogen dan het huis van Sjors en Amir.
   2. Nu is het echt te hopen dat Bobby een gastenrol is anders zijn er straks zeven pubers in de serie.

   Verder denk ik dat de verhaallijn van Daan/Nina/Bing op zijn einde loopt.

   • Klopt, alle huizen zijn volgens de laatste trends en super strak ingericht. Vind het wel leuk om te zien dat dit gewoon een normaal huis is waarin wordt geleefd.

   • Daar moest ik ook aan denken aan Kees & Co :(. Op het oog een normaal doorsnee gezin maar ik hoop niet dat GTST weer de andere kant op gaat doorslaan en dit gezin gaat neerzetten als arme jattende sloebers ofzo.

  7. Vind het wel leuk.

   Nu was Rover ook niet echt een heel geweldig personage en had Kimberly ook weinig leuke verhalen na het vertrek van Noud.

   Laten we ze het voordeel van de twijfel geven.

  8. Voor alle zeikerds die zeggen dat het te veel jonge acteurs zijn: waarschijnlijk zijn de kinderen geen hoofdrollen maar meer support voor de rollen van Cas/Tamara/Johnny, ook omdat de acteurs niet allemaal 18 zijn en dus nog niet heel veel mogen werken.

   De soap wil zich meer gaan richten op 40+ kijkers en niet meer op jongeren, het ljjkt me daarom sterk dat er kinderachtige verhaallijnen komen rondom de pubers. Ik verwacht juist meer familiaire problemen en zaken waarin ouders van in de 40 tegenaan lopen.

  9. Dit meen je toch niet?! Grootste klacht is dat er teveel jongeren inzitten… Dan denken de GTST-schrijvers dus echt: Laten we dit oplossen door Rover en Kimberly eruit te schrijven en er 3 nieuwe pubers in te gooien? Pff… Johnny Kraaykamp vind ik wel leuk 😛

  10. Belachelijk! Weer nieuwe personages en 3 pubers. Precies waar over geklaagd werd…

   En daar worden dan Kimberly en Rover voor uitgeschreven.

   • De meeste mensen die klagen dat er teveel pubers zijn doen dit alleen omdat ze zelf al een jaar of 10 over de datum zijn en het niet kunnen hebben dat een jong iemand iets van succes ervaart.

  11. … dus mensen klagen over te veel jonge personages in de soap, waardoor de kimberly en rover eruit schrijven, om vervolgens 3 PUBERS er weer in te schrijven?
   schiet mij maar lek.