Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Goede Tijden, Slechte Tijden maakt kans op Televizier-Ster Impact

  4

  GTST, Make Up Your Mind en Boos zijn de drie genomineerden voor de nieuwe Televizier-Ster Impact. Woensdagavond zijn in Jinek de nominaties bekendgemaakt voor de prijs voor een tv-programma dat het afgelopen jaar iets heeft losgemaakt in de Nederlandse samenleving.

  GTST is genomineerd vanwege een verhaallijn over seksueel geweld. Het personage Saskia Verduyn werd gestalkt en verkracht door dokter Roman van Loon.

  Boos maakt kans vanwege de onthullingen over grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij The voice of Holland. In Make Up Your Mind, waarin BN’ers zich laten omtoveren tot dragqueens, laat zien ‘dat iedereen zichzelf kan en mag zijn, in welke vorm dan ook’.

  De Televizier-Ster Impact wordt dit jaar, op donderdag 6 oktober, voor het eerst uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

  Delen

  4 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. @ Vlinder.
   Toch gek he dat Linda die volgens jou ‘niet kan acteren’ inmiddels sinds toch al sinds de start in 1990 al zo’ n 14 jaar meespeelt en ‘nog maar’ 3 keer is teruggekomen.

  2. heel heftig voor de mensen die dit ooit heeft mee gemaakt en het acteren van gtst echt petje af hoe jullie alles spelen respect

  3. Mijn stem hebben ze inmiddels gekregen. Ik hoop van harte dat ze winnen, het is zo verdiend.

   Afgelopen week zaten de personages Saskia en Roman bij Jinek. Ze vertelden over de opnames, hoe dat in zijn werk is gegaan. Alleen nog méér respect gekregen.