Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTST Meerdijk App: de ontmaskering van Martine Hafkamp

  Het verhaal ‘De ontmaskering van Martine Hafkamp’ in de GTST Meerdijk App is afgerond. Wil je het verhaal nog een keer spelen of moet je dat nog doen? In dit bericht staan alle antwoorden, codes en oplossingen.

  Verhaal: De ontmaskering van Martine Hafkamp

  [spoiler title=”Klik hier om de antwoorden van 13 t/m 17 februari te lezen”]
  13 t/m 17 februari 
  Maandag: Ga naar het plein en bekijk het filmpje. Ga vervolgens naar het politiebureau en zoek de juiste plaatjes bij elkaar. Ga tot slot naar Rusland. De juiste antwoorden op de vragen zijn: 1. B. Tess Verdoorn, 2. D. Stagiaire.

  Woensdag: Ga naar het kantoor van Wiet in Rusland. Kraak de code van de computer met de cijfers 8756.

  Los vervolgens de rebus op. Het juiste antwoord luidt: Het kantoor van Maddy is te vinden op de bovenste verdieping. Keer terug naar de centrale hal en ga naar de receptie. Open de ladekast om de pas te kunnen bemachtigen. Ontgrendel het slot door op het juiste moment op de knop te drukken.

  Keer tot slot terug naar Wiets kantoor.

  Vrijdag: Ga naar Wiets kantoor en los de rebus op. Het juiste antwoord luidt: Wereldreis.

  Zoek de verschillen op de tickets van Wiet. Zie de foto’s hieronder:

  [/spoiler]

  [spoiler title=”Klik hier om de antwoorden van 20 t/m 24 februari te lezen”]

  20 t/m 24 februari
  Maandag: Ga naar de receptie van Maddy’s kantoor in Rusland. Ontgrendel Wiets telefoon met de code: 4761. Los vervolgens de gebroken tijdlijn op. Zie de afbeelding hieronder:

  Woensdag: Ga naar Maddy’s kantoor in Rusland. De juiste antwoorden op de quiz luiden: 1. A, 2. C, 3. A. Zoek vervolgens de drie voorwerpen bij elkaar. 1. Krant, 2. Kistje, 3. Item op bureau. Ontgrendel vervolgens het slot door op het juiste moment op de knop te drukken.

  Vrijdag: Ontgrendel in Rusland het archief met de code: 9573. Verzamel de spullen van Maddy en keer terug naar Wiets kantoor. Bekijk de artikelen en sluit af.

  [/spoiler]

  [spoiler title=”Klik hier om alle antwoorden van 27 februari t/m 3 maart te lezen”]
  27 februari t/m 3 maart

  Maandag: Ga naar Rusland en los de rebus op. Het juiste antwoord luidt: Mijn lange weg terug. Zoek vervolgens de 5 verschillen op de arendsoog. Zie de foto’s hieronder. De persoon op de foto is Elise.

  Woensdag: Ontgrendel het slot in Rusland. Zoek vervolgens de 5 verschillen op de arendsoog. Zie de foto’s hieronder.

  Bekijk tot slot de nieuwe scènes van Wiet, Jack, Sjors en Martine in Rusland.
  [/spoiler]

  3 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik heb de quize van de canada vlag en wie ik hoorde hoesten dat was Anton maar wie ben ik …??? Geen idee heb alle personen geprobeerd geen van beide doet het