GTST Meerdijk App telt onjuist af naar nieuwe opdracht

Al een aantal weken op rij gaat het behoorlijk mis met de GTST Meerdijk App. Spelers ergeren zich aan de (vaak onjuiste) melding die aangeeft wanneer er nieuwe opdrachten klaarstaan. GTSTCourant heeft talloze klachten ontvangen en ook op social media zijn spelers niet spreken over de onjuiste manier van aftellen die de GTST Meerdijk App hanteert.

De GTST Meerdijk App telt elke maandag, woensdag en vrijdag af naar 12.00 uur: dan hoort er een nieuwe opdracht klaar te staan. Om 12.00 uur geeft de GTST Meerdijk App aan dat het nog 0 uur duurt voordat het nieuwe deel beschikbaar is. Vaak klopt deze melding niet. Het hoogtepunt werd vorige week vrijdag bereikt: na 15.00 uur kon het nieuwe deel pas gespeeld worden. Spelers kregen drie uur lang de melding te zien dat het nieuwe deel over 0 uur beschikbaar is.

Het is niet bekend waarom de GTST Meerdijk App onjuist aftelt naar een nieuw te spelen deel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie
  1. Wanneer is er nieuwe opdrachten van GTST meerdijk app want ik heb de kerst kalmeren alle helemaal alle gedaan maar de vraag is waneer is er nieuwe opdracht van GTST meerdijk app latten het even wetten via een e-mail

error: Kopiëren is niet toegestaan!