GTST Meerdijk App: The Book of Love

The Book of Love is compleet.

Wil je het verhaal van The Book of Love nog een keer spelen of moet je het verhaal nog spelen? In dit bericht staan alle antwoorden, codes en oplossingen.

The Book of Love

[spoiler title=”Klik hier om alle antwoorden van 9 t/m 13 mei te lezen”]
9 t/m 13 mei

Maandag: Ga naar De Koning en klik op Sacha. Ga vervolgens naar Huize Rik en zoek de vier voorwerpen die hem herinneren aan zijn liefde met Anita. De voorwerpen zijn: Het fotolijstje op de keukentafel, de bel op tafel, het fotolijstje in de kast en het vastgeplakte bonnetje aan het fornuis. Ontgrendel vervolgens de code van Riks telefoon. De code is: 4213. Ga vervolgens weer terug naar De Koning en speel de quiz. De antwoorden zijn: 1. D. Op een feestje voor Rik bij hem thuis, 2. B. Meer verdieping in haar leven, 3. A. Na een feestje voor Rik bij hem thuis, 4. A. Sjors.
 
Woensdag: Ga naar het huis van Thijs en Sacha en leg de liefdes van Rikki in chronologische volgorde.
image
Ga vervolgens naar de Rozenboom en speel het deuntje op de piano. De juiste combinatie luidt: EDCGG. Het antwoord op de Samen=1 opdracht is: Stefano.
 
Vrijdag: Ga naar huize Bouwhuis. De drie mannen met wie Linda nooit het bed heeft gedeeld zijn: Jef, Rik en Mickey. Ga daarna naar de Koning en beantwoord de vragen in de quiz: 1. C. The Backstreet Boys, 2. B. Ludo, 3. D. Steven en 4. B. Rosa en Frederik.
[/spoiler]

[spoiler title=”Klik hier om alle antwoorden van 16 t/m 20 mei te lezen”]
16 t/m 20 mei
Maandag: Ga naar huize Rik en zoek de drie papierproppen. Er ligt een prop op de stoel, in de kast en op de bank. Speel daarna het spelletje memory.
 
Woensdag: Ga naar de Rozenboom en los de rebus op. Een gebroken hart is het antwoord op de rebus. Speel vervolgens de melodie op de piano. CCCC zijn de juiste noten. Ontgrendel vervolgens het slot. Ga naar De Koning en leg de liefdes van Robert op chronologische volgorde.

image
 
Vrijdag: Ga naar Boks en speel de quiz. De antwoorden zijn: 1. C Grantsaan, 2. A Manu, 3. B Bernhard, 4. C Jef. Ga daarna naar Huize Rik en zoek de verschillen. De verschillen zijn: de bloem op de borst van Bing, de rechterborst van Bing, de haarband van Dorothea, de linkerschouder van Dorothea en de boom rechts van Dorothea.
[/spoiler]

[spoiler title=”Klik hier om alle antwoorden van 23 t/m 27 mei te lezen”]
23 t/m 27 mei
Maandag: Ga naar Boks en ontgrendel de telefoon van Sacha. Lees het bericht van Laura en ga dan naar de Rozenboom. De drie personen die geen onderdeel uitmaken van Laura’s liefdesleven zijn: Ludo, Govert en Koen. Zoek daarna de vier mappen: helemaal links bij de deur, bij de koffers, bij de receptie en voor de lift. Lees daarna de tips van Laura in de mappen.

 
Woensdag: Ga naar het plein en zet de momenten van de vriendschap tussen Nina en Sacha in chronologische volgorde.
image
Het antwoord op de Samen=1 opdracht is: Janine. Ga vervolgens naar Sacha’s huis en speel het spelletje memory.
 
Vrijdag: ga naar huize Sanders en zoek de 5 verschillen op de trouwfoto van Ludo en Janine. De verschillen zijn: de kleur lipstick van Janine, het boeket in de handen van Janine, de broche op de borst van Janine, de lachspier op de wang van Ludo en de bloemen rechts van Ludo. Verzamel hierna alle herinneringen die Ludo en Janine samen hebben. Ze liggen in huize Sanders. De voorwerpen die je nodig hebt zijn: het fotolijstje, de LP-plaat, het flesje parfum op de salontafel en de kubus naast de stoel.

Zoek de tablet van Ludo, hij ligt in de hal van de Rozenboom. Ontgrendel de tablet met code 5386.
[/spoiler]

[spoiler title=”Klik hier om alle antwoorden van 30 mei t/m 3 juni te lezen”]
30 mei t/m 3 juni
Maandag: Ga naar huize Bouwhuis en speel memory. Ga vervolgens naar Boks en ontgrendel de telefoon van Rover. De code is: 2852.
 
Woensdag: Ga naar De Koning en speel de quiz. De juiste antwoorden zijn. 1. D. Vincent, 2. C. Houston, 3. D. Voor X Selfie. Zoek vervolgens de 5 verschillen op de foto van Ardil. 1. Ardils wenkbrauw, 2. De plant rechts van Ardil, 3. De kleur het tafeltje/plankje rechts van Ardil, 4. Het woord NICE op de muur, 5. Het verschil linksonderin. Zoek vervolgens de telefoon van Maxime in de Rozenboom en ontgrendel het slot.
 
Vrijdag: Er zijn geen antwoorden voor deze opdrachten.
[/spoiler]

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

51 reacties
  1. Ik zit bij het verhaal van Lucas, bericht: lucas nlijkt weer terug in nederland, kun jij sporen van hem vinden? Ik heb geen idee wat ik moet doen! Weet iemand dat??

  2. Hoe kan ik verder komen in dit spel na de zwarte tulp? Het zilvere staafje geeft nog steeds fout aan. Heb al van alles geprobeerd ook app opnieuw installeren dan begin je weer opnieuw tot je weer bij de zwarte tulp komt grrrrrr

  3. Wow wat een vlooienmars…het lijkt er niet eens op als je de genoemde noten speelt… rare opdracht zo… maar goed, het moet dus idd EDCGG zijn

Vorig artikel

Spoilers 6 t/m 10 juni

Volgend artikel

Spoilers 13 t/m 17 juni

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!