GTST Meerdijk App uitgestorven

Spelers van de GTST Meerdijk App vragen zich het al weken af: wanneer wordt er gestart met een nieuw verhaal? In januari 2016 werd de GTST Meerdijk App gelanceerd als extra aanvulling op de verhaallijnen in GTST. Daar lijkt nu nog weinig van over te zijn.

Sinds december 2016 is het bergafwaarts gegaan met de GTST Meerdijk App. De adventskalender in december 2016 en de quiz die daarna volgde, maakten weinig indruk. In februari stond het verhaal ‘De ontmaskering van Martine Hafkamp’ centraal. Deze verhaallijn bleek een exact kopie te zijn van het verhaal ‘Wiet in Rusland’. Dit verhaal was in 2016 al te spelen.

De GTST Meerdijk App is sinds 3 maart niet meer bijgewerkt.

21 reacties
  1. Ben het eens!! Duurt te lang. Wil hem ook verwijderen als ze niet meer verder gaan.

  2. Wanneer kunnen we weer verder spelen want zo is het ook niks aan ik zat er al over na te denken om deze app te verwijderen als ie toch niet verder gaat

  3. Weet je hoe dat komt omdat het steeds zo lang duurt voordat er een nieuw verhaal is

  4. laat de gtst meerdijk app weer tot leven komen aub zo is er ook niks aan

  5. Dit duurt wel erg lang. Komt er nog een verhaallijn of is het beter om de app te verwijderen??

  6. Wordt tijd dat we weer een nieuwe verhaallijn krijgen iedereen wil verder met de gtst meerdijk app toch zit er ook al zolang op te wachten 🙁

  7. Ik vind het heel erg jammer dat je niets meer kunt doen met deze meerdijkapp. Maar die hem niet weg ben ook verslaafd aan gtst.

  8. Ik heb de app niet verwijderd omdat ik verslaafd ben aan goed tijden slechte tijden

    1. Ja, zodat je geïnformeerd werd als er iets nieuws werd gestart… dat duurt nu ook wel erg lang. Ik heb de app inmiddels verwijderd.

Reageren is niet mogelijk