Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTST Meerdijk App: Web van Geheimen

  15

  Het verhaal ‘Web van Geheimen’ in de GTST Meerdijk App is afgerond.

  Wil je het verhaal nog een keer spelen of moet je het verhaal nog spelen? In dit bericht staan alle antwoorden, codes en oplossingen.

  Verhaal: Web van Geheimen

  [spoiler title = “Klik hier om alle antwoorden van 12 t/m 23 september te lezen”]
  12 t/m 16 september

  Maandag: Ga naar De Koning om het filmpje van de geheimen in Meerdijk te bekijken. Ga vervolgens naar De Rozenboom en ontgrendel Nina’s telefoon met de code: 4420. Speel in Huize Sanders memory.

  Woensdag: Ga naar Huize Thijs en zoek de drie afbeeldingen die niet bij het onderzoek horen. De afbeeldingen zijn: het krukje, het blikje frisdrank en de tijdschriften. Ga vervolgens naar Lucas in Utrecht en zoek de vijf verschillen van de arendsoog. In de onderstaande afbeeldingen zijn de verschillen te zien.

  image image image image

  Vrijdag: Zoek Nina op in Huize Sanders 1337. Ga vervolgens naar het AZM. Het juiste antwoord op de Samen=1 opdracht luidt: Noud.

  19 t/m 23 september

  Maandag: Ga naar Lucas in Utrecht. Het antwoord op de rebus is: Met pijn in het hart. Ga vervolgens naar Huize Sanders in Meerdijk en speel de quiz. De juiste antwoorden zijn: 1. A. Secretaresse, 2. A. Haar tante, 3. D. De Gouden Fazant.

  Woensdag: Ga naar Toko en zoek alle spullen van Sacha: de foto op de tafel, het boekje op het tafeltje bij de bank, de dromenvanger aan de lamp (rechts) en de ketting op het kastje (links). Daarna ga je naar Huize Sanders en zoek je de verschillen op de foto: de oorbel van Maxime, de kaars achter Nina, de kaars op tafel, het horloge van Ludo en het eten op het bord van Nina.

  Vrijdag: Ga naar De Koning en los de rebus op. Het juiste antwoord luidt: Fiësta en siësta. Ga vervolgens naar de Rozenboom. Ontgrendel het notitieblokje van Thijs met de code: 4710.

  [/spoiler]

  [spoiler title = “Klik hier om alle antwoorden van 26 t/m 30 september te lezen”]

  26 t/m 30 september 

  Maandag: Ga naar het atelier van Nina in Boks en zoek de vijf verschillen op de foto. Ga vervolgens naar de begraafplaats en zet de foto’s in de juiste volgorde. Zie de foto’s hieronder voor de antwoorden.
  img_3252 img_3251 img_3249 img_3253

  Woensdag: Ga naar Utrecht om Lucas in Spelonk op te zoeken. Maak de gebroken tijdlijn compleet. Zie de foto hieronder.

  img_3308

  Keer vervolgens terug naar Meerdijk en ga naar Boks. Het juiste antwoord op de beveiligingsvraag is: D. Mike. 

  Vrijdag: Ga naar het atelier van Nina in Boks. De juiste antwoorden op de quizvragen zijn: 1. A. Freddy en Iris, 2. B. Op straat bij een prullenbak, 3. B. Soep. Zoek vervolgens de schetsen van Nina in Meerdijk. De schetsen zijn op de volgende plekken te vinden: Het Plein, Toko, Huize Sanders en de Rozenboom. Keer tot slot terug naar Boks en overhandig de schetsen aan Nina.

  [/spoiler]

  [spoiler title =”Klik hier om alle antwoorden van 3 t/m 7 oktober te lezen”]

  3 t/m 7 oktober

  Maandag: Ga naar De Koning en ontgrendel Malena’s telefoon met de code: 1176. De verschillen van de arendsoog zie je op de onderstaande foto’s.

  img_3345 img_3346 img_3347

  Woensdag: Ga naar Toko en zoek Nico’s spullen bij elkaar. In Toko vind je: 1. Foto op de bank, 2. Sjaal op het tafeltje, 3. Kledingstuk op de grond. Op het plein vind je 4. Een tas en 5. Een blikje bier.

  Ga vervolgens naar Nina’s atelier in Boks. De juiste antwoorden op de vragen zijn: 1. Bing, 2. Bing, 3. Noud.

  Vrijdag: Ga naar het huis van Rik en maak de stamboom van de familie De Jong compleet:
  screenshot_2016-10-07-11-50-33-1 screenshot_2016-10-07-11-51-30-1 screenshot_2016-10-07-11-51-42-1 screenshot_2016-10-07-11-51-50-1

  Ga daarna naar het huis van Thijs. Het antwoord van de rebus is: Ik ken jullie geheim.

  [/spoiler]

  [spoiler title=”Klik hier om alle antwoorden van 10 t/m 14 oktober te lezen”]

  10 t/m 14 oktober

  Maandag: Ga naar Boks en ontgrendel de telefoon van Malena met de code: 4285. Malena’s agenda is te vinden in De Koning.

  Woensdag: Ga naar Huize Bouwhuis om Anna te zoeken. Verzamel vervolgens 4 flessen drank met een bijbehorend cijfer. Deze zijn te vinden op het tafeltje(4), in de kast(2), op de keukentafel(1) en op het aanrecht(3). Ontgrendel Anna’s telefoon met de code: 4213.

  Ga vervolgens naar Boks. De personen die ontbreken op de foto’s zijn: Job, Sacha en Wiet. 

  Vrijdag: Ga naar Noud in Toko en los de rebus op. Het juiste antwoord is: Ik wacht op je in mijn atelier. Ga vervolgens naar Nina’s atelier en zoek de vier voorwerpen: 1. Wijnglas op de tafel, 2. Wijnkoeler op de tafel, 3. Wijnglas op de andere tafel, 4. Fles champagne op het bijzettafeltje.

  [/spoiler]

  [spoiler title=”Klik hier om alle antwoorden van 17 t/m 21 oktober te lezen”]

  17 t/m 21 oktober

  Maandag: Ga naar het atelier van Nina in Boks. Klik op de kledinghanger en zoek de vijf verschillen. Zie de afbeeldingen hieronder.

  img_3514 img_3516

  Zoek vervolgens de juiste plaatjes bij elkaar. Ga daarna naar de Rozenboom om de kledingkast te bekijken. Zoek tot slot drie items in De Rozenboom: 1. Hakken op de grond, 2. Jas op de koffers, 3. Tas op de bank.

  Woensdag: Ga naar Nina’s atelier in Boks. Het juiste antwoord op de Samen=1 opdracht luidt: Sushi. Breng vervolgens een bezoek aan Huize Sanders. Open het slot en bekijk het filmpje.

  Vrijdag: Breng een bezoek aan het vliegveld. Ontgrendel de telefoon met de code: 2849. Ga vervolgens naar Boks en maak de gebroken tijdlijn compleet. Zie de foto hieronder.

  img_3554

  Ga tot slot naar De Rozenboom om de nieuwe kledingstukken in de kast te leggen.

  [/spoiler]

  [spoiler title=”Klik hier om alle antwoorden van 24 t/m 28 oktober te lezen”]

  24 t/m 28 oktober

  Maandag: Ga naar De Koning en beantwoord de vragen van de quiz. De juiste antwoorden zijn: 1. A. In de lift van De Rozenboom, 2. B. Een date, 3. D. Nina, 4. D. Bioscoop.

  Breng vervolgens een bezoek aan Huize Thijs en los de rebus op. Het juiste antwoord is: Rust jij ook zacht, Anna?

  Woensdag: Ga naar Toko en kraak de code van Nouds telefoon: 0557.

  Ga vervolgens naar Boks en zoek de verschillen op de foto: de blouse van Bing, de oorbel van Nina, het bloemetje op Bing’s jasje, Nina’s sluier en Nina’s hand op de schouder van Bing.

  Vrijdag: Ga naar het vliegveld en los de rebus op: 09091234530.

  Ga daarna naar Sjoerd in Toko. Sjoerd staat op de foto’s met: Anton, Aysen, Noud en Rikki.

  [/spoiler]

  [spoiler title = “Klik hier om alle antwoorden van 31 oktober t/m 4 november te lezen”]

  31 oktober t/m 4 november

  Maandag: Zoek de vijf kledingdozen die aan Nina zijn bezorgd. Deze zijn te vinden in De Koning, De Rozenboom, Huize Thijs, Huize Rik en Huize Bouwhuis. Ga vervolgens naar Nina’s atelier in Boks om haar fashiontips te bekijken.

  Het antwoord op de rebus luidt: Mooie veren maken mooie vogels. Leg vervolgens de kledingstukken in de kast. Zoek tot slot Malena op in Huize Sanders. De personen die nog nooit bij de familie Sanders hebben gewoond zijn: Laura, Anton en Jef. 

  Woensdag: Ga naar het vliegtuig en open het slot. Zoek vervolgens de juiste plaatjes bij elkaar en bekijk het filmpje.

  Vrijdag: Ga naar het atelier van Nina in Boks en zoek de juiste plaatjes bij elkaar. Ga vervolgens naar de kamer in de Rozenboom en berg de kleding op. Ga tot slot terug naar het restaurant van de Rozenboom. Open daar het dagboek.
  [/spoiler]

  [spoiler title=”Klik hier om alle antwoorden van 7 t/m 11 november te lezen”]
  7 t/m 11 november

  Maandag: Ga naar Huize Sanders en zet de gebeurtenissen uit Marcus’ leven in de juiste volgorde:

  img_3761

  Ga vervolgens naar De Rozenboom en maak de stamboom van de familie Sanders compleet:

  img_3762 img_3763 img_3764

  img_3765 img_3766 img_3767

  Woensdag: Ga naar Huize Rik en zoek de verschillen op de foto van Bing en Rik. Zie de foto’s hieronder.

  img_3803 img_3804 img_3805

  Ga tot slot naar Nina’s atelier in Boks om memory te spelen.

  Vrijdag: Ga naar Malena in De Koning. De juiste noten van de melodie zijn: CDECC. Ga vervolgens naar Boks en speel de quiz. De juiste antwoorden zijn: 1. A. Teluma, 2. D. Herman Hogendoorn, 3. D. Daniel Daniel, 4. B. Fatima Yilmaz.

  [/spoiler]

  [spoiler title=”Klik hier om alle antwoorden van 14 t/m 21 november te lezen”]

  14 t/m 21 november 

  Maandag: Kraak het slot in Nina’s atelier en bekijk de fashionvlog. Breng vervolgens de kledingstukken naar de kamer in De Rozenboom. Keer vervolgens terug naar Boks. De persoon die ontbreekt op de foto is: Janine.

  Woensdag: Ontgrendel Anna’s telefoon in Huize Bouwhuis met de code: 1753. Ga vervolgens naar Boks om daar de telefoon van Bing te ontgrendelen. Ga tot slot naar Nina’s atelier en los de rebus op. Het juiste antwoord is: Het moment van de waarheid.

  Vrijdag: Ga naar De Koning en zoek de verschillen op de arendsoog. Zie de foto’s hieronder.

  img_3908 img_3909

  De tablet van Kimberly is te vinden in Huize Sanders.

  Maandag 21 november: Breng een bezoek aan Boks en zoek de verschillen op de arendsoog. Zie de foto’s hieronder.

  img_3921 img_3922 img_3923

  Ga vervolgens naar Spelonk in het Utrechtse studentenhuis. Ontgrendel Lucas’ telefoon en bekijk het filmpje.

  [/spoiler]

  Delen

  15 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Bij de oplossing van de piano staat CDECC maar op de piano alleen C F B G
   dus geen ideee hoe ik verder moet. Kom er niet uit hoe die rottoetsen werken.

  2. Susanne snelderwaard op

   Als ik de stamboom wil doen dan blijf ik zwart beeld houden wil alles wat ik al gedaan heb niet kwijt!!! Wie kan helpen!!!!!!

  3. Miranda van wolde op

   24 t/m 28 oktober

   Maandag: Ga naar De Koning en beantwoord de vragen van de quiz. De juiste antwoorden zijn: 1. A. In de lift van De Rozenboom, 2. B. Een date, 3. D. Nina, 4. D. Bioscoop.

   Breng vervolgens een bezoek aan Huize Thijs en los de rebus op. Het juiste antwoord is: Rust jij ook zacht, Anna?
   Ik krijg deze tekst niet verstuurd hoe kan dit
   Ik kom niet verder de gtst app weigerd dit antwoord boehoe ik vind het een heel leuke app help

   • Had ik ook gewoon opnieuw installeren en dan gewoon weer op je zelfde account inloggen naarna heb ik er geen last meer van gehad