GTST nog maar 4 dagen per week te zien

GTST wordt vanaf 23 maart vier dagen per week uitgezonden, van maandag tot en met donderdag. De aflevering op vrijdag vervalt. Dat heeft RTL donderdag bekendgemaakt. 

Ook op Videoland wordt er vier keer per week een nieuwe aflevering geplaatst. Het besluit volgt na een eerdere beslissing om de opnames van de soap stil te leggen vanwege de coronacrisis. „Met het terugbrengen van GTST van 5 naar 4 dagen kunnen we langer blijven uitzenden met de afleveringen die nu reeds beschikbaar zijn. Op deze manier kunnen we de continuïteit voor onze kijkers voor een langere periode waarborgen”, laat RTL donderdag weten. 

The Voice Kids wordt door het schrappen van de GTST-aflevering vanaf 27 maart een halfuur eerder uitgezonden, om 20.00 uur.

8 reacties
 1. Klopt het dat Op videoland de aflevering van volgende week nog niet te zien is? Door deze maatregel?

 2. beste mensen die ernaar kijken je moet dan wel weten dat de maandagmorgen geen herhaling dan is van gtst als het dan ingaat want de vrijdagaflevering is er dan niet meer dus over andere halve week gebeurt dat dan gr mark

  1. @markpostma, je meent het!

   Mark sorry hoor, ? maar dat begrijp(en) we/ik heus wel.

  2. Maandagochtend kan.er prima een herhaling zijn.. namelijk die van donderdag.. waar een wil is is een weg..

   1. @Joemie, klopt. Kan natuurlijk ook nog. Maar die van donderdag is dan op vrijdagochtend uitgezonden. Maar je hebt gelijk, waar een wil is een….. ?

  3. het is,tebegrijpen ik heb er begrip voor hoor ik wel altijd maar het logies toch

Reageren is niet mogelijk