Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTST vanaf 26 augustus weer te zien bij RTL 4

  19

  Niet maandag 2 september, maar vanaf maandag 26 augustus is het 30e seizoen van GTST te zien bij RTL 4. Na het uitzenden van de compilatie afleveringen maakten de fans duidelijk niet langer te willen wachten op het verdere verloop van de spannende zomercliff. Om die reden heeft RTL besloten om in de week van maandag 26 augustus niet de laatste vijf afleveringen te herhalen, maar direct te starten met het gloednieuwe seizoen. Vanaf vanavond worden de laatste drie afleveringen herhaald, met op vrijdag 23 augustus de zomercliff.

  GTST trapt het seizoen af met een aantal verrassende wendingen, welke op de castfoto al naar voren komen: zo keert Tiffy zwanger terug naar Meerdijk en is Lana ook weer van de partij. Billy heeft met haar huwelijk met Ludo haar verblijf verlengd en dat niets is wat het lijkt zal snel duidelijk worden. Ook maakt Puck haar entree in de fictieve stad en valt haar oog op Daan, wie vlak voor de zomerstop Nina kuste. Diverse relaties zullen op scherp komen te staan. Tijdens de zomercliff spande het erom of Amir de heftige aanval zou overleven. Of hij het ook daadwerkelijk haalt komt in het nieuwe seizoen uitsluitsel over. Daarnaast ziet de kijker Rob en Carmen terug in het 30ste seizoen. 

  Bekijk de promo!

  Delen

  19 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. alleen omdat ze niet kunnen wachten dan wachten ze maar volgend jaar hebben ze zeker weer dat probleem onzin laat maar gewoon 2 september draaien.

  2. Omdat de fans niet kunnen wachten op het nieuwe seizoen en de kijkcijfers van de compilatieafleveringen tegenvallen, starten ze dus een week eerder. Betekent dit dat de cast (en de crew niet te vergeten) 5 extra afleveringen op moeten nemen voor dit seizoen? De cast en crew maken al hele lange draaidagen. Ik mag hopen dat zij hierdoor geen vakantiedagen hoeven in te leveren. Alleen maar omdat het niet de hoge kijkcijfers van vroeger behaalt. De tekstschrijvers moeten ook een week extra verhaallijn bedenken, of verhaallijnen met een week rekken. Dus dan kan daar weer over geklaagd worden straks.
   Of eindigt dit seizoen een week eerder? Waardoor er volgend jaar weer een langere zomerstop is? Ik ben bang dat een week eerder beginnen met het nieuwe seizoen ‘vanwege de fans’ niet zomaar alles oplost, maar dat dit weer nieuwe moeilijkheden zal veroorzaken.

   • Ja en Marly acteert goed. Die knippert in elke scene met haar ogen of zet grote ogen op. Ja dat is acteren ehh not ik vind haar echt slecht acteren en ze speelt alleen in gtst

  3. Promo belooft weer een kutseizoen om eerlijk te zijn, hopen dat we na een paar weken verbetering zien anders zullen er velen afhaken en stopt RTL4 er gewoon mee.

  4. Rik heeft natuurlijk financiële problemen vanwege dure voorgenomen huwelijk met Zoë wat niet doorging, Hij moet de huur opzeggen van de flat. Misschien mag hij ijdelijk ij Bing wonen.