donker

GTST wéér op de schop

GTST castfoto seizoen 21

Komend voorjaar wordt GTST opnieuw door de wasstraat gehaald. Dat maakte RTL-baas Peter van der Vorst woensdagavond bekend in RTL Boulevard.

De afgelopen maanden is er behoorlijk wat werk verzet om de soap ’2020-proof’ te maken. Zo is een deel van de jonge acteurs uit de soap geschreven, zijn verhaallijnen realistischer van aard, kregen decors een lik verf, is de muziek aangepakt én maakte – voor het eerst in bijna tien jaar – een compleet nieuwe familie zijn intrede in Meerdijk. 

Hoewel er een voorzichtige, stijgende lijn in de kijkcijfers van de soap te zien is, worden er binnenkort opnieuw veranderingen doorgevoerd. “Er staan komend voorjaar nog wat verrassingen op stapel en dan gaan we ook de look and feel van de serie aanpassen”, aldus Van der Vorst.


Total
0
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

50 reacties
 1. noa zwan kan goed acteren en en ik hoop dat ze nog lang in goede tijden blijft spelen met de komst van de nieuwe familie verduyn is een aanwinst voor goede tijden

 2. Ik geniet van de soap die zich afspeelt in de reacties onder de artikelen hier haha. Moud is bijna net zo irritant als Judith en Rene net zo bot en direct als Bing.

  Elke dag gezeik, elke dag spannend wat er weer qua reactie staat. Lekker voorspelbaar vaak, net een echte soap haha.

  Nee, van mij mag deze site nog wel even bestaan, ik volg jullie graag 😛

  1. Moud is een zeikmuts steeds en Rene zegt tenminste duidelijk waar het op staat hahaha, steeds dat gezeur over waar is Ludo, ja hij zit in wie is de mol dus herhaal niet steeds de vraag of hij nu weg is .
   Maar die RN is ook lekker in zijn reacties die wil alleen bejaarden in de serie en alle jonkies er uit, ik ga helemaal stuk om die gast..

   1. Haha bedankt Rien. Hou ook van jou hoor. Maar ter verbetering. Ik hoef niet alleen bejaarden maar wel jongeren die kunnen acteren en met relevante verhaallijnen. De liefde van jojo en Ilyas vind ik veel te zoetsappig en afgezaagd en demi kan gewoon niet acteren. Wel leuke verhaallijnen daarentegen.

 3. Het zou leuk zijn als Kim (zus van Julian) ook als personage weer in de serie komt. Het leukste zou Angela Schijf zijn maar het is ook niet zo erg als iemand anders dit zou speken

 4. Ik wordt helemaal beroerd van die Judith gaan ze Ludo weg schrijven en nu alles uit de oude doos halen ? de serie wordt er niet beter op ben fan vanaf het begin dat half uurtje is van mij maar als het zo blijft ben ik weg !

  1. Ludo komt gewoon terug , zijn jullie nu allemaal achterlijk of zo met dat gejank ? , hij zit in wie is de mol dus er even uit en we hebben 2 mega acteurs om de leegte even op te vullen (Richard en Billy en sorry hoor maar ik ben Ludo fan maar Richard is een stukkie betere slechterik dan Ludo, Richard haat je gewoon als hij zijn mond opendoet, Oscarwaardig).

 5. Waarom gaat alle goede acteurs allemaal weg….wordt niet zo spannend……en vrijdag geen uitzending vind ik ook zo stom…

  1. Dat hebben ze zo gehouden, zodat ze op vrijdag de weekendprogrammering eerder kunnen laten beginnen: er zijn ook gezinnen met jonge kinderen die naar bijvoorbeeld The Voice kijken. Sowieso is The Voice ondertussen leuker dan GTST.

 6. ik vindt gtst niets meer aan sinds er een hoop bekende mensen weg zijn zoals ludo Robert en jef en mensen zoals martine hafkamp en nou gaat amir er weer uit en lukas en volgens mij ook bing gaat er uit niet leuk meer

  1. dat stop je toch met kijken, maar je kijkt iedere dag dus stop met zeiken hier.
   Ludo is niet weg, Bing ook niet.
   Lucas is een debiele rol geworden, Martine wil niet meer en we hebben een betere slechterik in Richard en vergeet de geweldige Billy niet .
   Amir weg is wel weer iets waar je gelijk in hebt , dat is een grote misser van de schrijvers.

Heb je dit al gelezen?
GTSTCourant - Laura Selmhorst

Heeft Laura dementie?

Het zou zomaar eens kunnen dat Laura Selmhorst binnenkort wordt gediagnosticeerd met dementie. Haar geheugen laat haar steeds…
Lees meer