Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTST wéér op de schop

  50

  Komend voorjaar wordt GTST opnieuw door de wasstraat gehaald. Dat maakte RTL-baas Peter van der Vorst woensdagavond bekend in RTL Boulevard.

  De afgelopen maanden is er behoorlijk wat werk verzet om de soap ’2020-proof’ te maken. Zo is een deel van de jonge acteurs uit de soap geschreven, zijn verhaallijnen realistischer van aard, kregen decors een lik verf, is de muziek aangepakt én maakte – voor het eerst in bijna tien jaar – een compleet nieuwe familie zijn intrede in Meerdijk. 

  Hoewel er een voorzichtige, stijgende lijn in de kijkcijfers van de soap te zien is, worden er binnenkort opnieuw veranderingen doorgevoerd. “Er staan komend voorjaar nog wat verrassingen op stapel en dan gaan we ook de look and feel van de serie aanpassen”, aldus Van der Vorst.

  Delen

  50 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. noa zwan kan goed acteren en en ik hoop dat ze nog lang in goede tijden blijft spelen met de komst van de nieuwe familie verduyn is een aanwinst voor goede tijden

  2. Ik geniet van de soap die zich afspeelt in de reacties onder de artikelen hier haha. Moud is bijna net zo irritant als Judith en Rene net zo bot en direct als Bing.

   Elke dag gezeik, elke dag spannend wat er weer qua reactie staat. Lekker voorspelbaar vaak, net een echte soap haha.

   Nee, van mij mag deze site nog wel even bestaan, ik volg jullie graag 😛

   • Moud is een zeikmuts steeds en Rene zegt tenminste duidelijk waar het op staat hahaha, steeds dat gezeur over waar is Ludo, ja hij zit in wie is de mol dus herhaal niet steeds de vraag of hij nu weg is .
    Maar die RN is ook lekker in zijn reacties die wil alleen bejaarden in de serie en alle jonkies er uit, ik ga helemaal stuk om die gast..

    • Haha bedankt Rien. Hou ook van jou hoor. Maar ter verbetering. Ik hoef niet alleen bejaarden maar wel jongeren die kunnen acteren en met relevante verhaallijnen. De liefde van jojo en Ilyas vind ik veel te zoetsappig en afgezaagd en demi kan gewoon niet acteren. Wel leuke verhaallijnen daarentegen.

  3. Het zou leuk zijn als Kim (zus van Julian) ook als personage weer in de serie komt. Het leukste zou Angela Schijf zijn maar het is ook niet zo erg als iemand anders dit zou speken

  4. Ik wordt helemaal beroerd van die Judith gaan ze Ludo weg schrijven en nu alles uit de oude doos halen ? de serie wordt er niet beter op ben fan vanaf het begin dat half uurtje is van mij maar als het zo blijft ben ik weg !

   • Ludo komt gewoon terug , zijn jullie nu allemaal achterlijk of zo met dat gejank ? , hij zit in wie is de mol dus er even uit en we hebben 2 mega acteurs om de leegte even op te vullen (Richard en Billy en sorry hoor maar ik ben Ludo fan maar Richard is een stukkie betere slechterik dan Ludo, Richard haat je gewoon als hij zijn mond opendoet, Oscarwaardig).

  5. Van Zolingen op

   Waarom gaat alle goede acteurs allemaal weg….wordt niet zo spannend……en vrijdag geen uitzending vind ik ook zo stom…

   • Dat hebben ze zo gehouden, zodat ze op vrijdag de weekendprogrammering eerder kunnen laten beginnen: er zijn ook gezinnen met jonge kinderen die naar bijvoorbeeld The Voice kijken. Sowieso is The Voice ondertussen leuker dan GTST.

  6. ik vindt gtst niets meer aan sinds er een hoop bekende mensen weg zijn zoals ludo Robert en jef en mensen zoals martine hafkamp en nou gaat amir er weer uit en lukas en volgens mij ook bing gaat er uit niet leuk meer

   • dat stop je toch met kijken, maar je kijkt iedere dag dus stop met zeiken hier.
    Ludo is niet weg, Bing ook niet.
    Lucas is een debiele rol geworden, Martine wil niet meer en we hebben een betere slechterik in Richard en vergeet de geweldige Billy niet .
    Amir weg is wel weer iets waar je gelijk in hebt , dat is een grote misser van de schrijvers.

  7. jullie geven al jaren een verkeerd signaal..
   heb je problemen ga aan de fles..
   zie ik toch veel te vaak.
   doe daar maar wat aan.

  8. Haal die Judith er een uit ,wat een verschrikking en Ferry weer terug,
   iedereen maakt fouten,hij is leuk en speelt fantastisch.👍

   • ja Judith meteen weg, laat haar van een flat springen en weg is ze en ferry is de meest overbodige rol van de serie geworden, na Edwin heeft hij helemaal niets meer gedaan dan de aanstellerige nicht uithangen , zeer ongeloofwaardig en de halve gay gemeenschap ergerde zich kapot aan dat gillende gedoe.

  9. Realistische verhaallijnen? Waarom? Het is een soap… Die onverwachte wendingen zijn juist leuk.. Doden kunnen weer tot leven komen.. Slechte personages die de boel lekker opschudden… Heerlijk om af en toe even de werkelijkheid in te ruilen voor goede tijden slechte tijden… Als je dat dan kijkt dan is de werkelijkheid soms wat makkelijker te verteren… Want zeg nou zelf.. Als je gtst kijkt met al die ellende, dan vallen je eigen zorgen weer even mee…

   • Ja sorry maar mensen die denken dat er betere verhaallijnen komen als er acteurs van vroeger terug komen denken niet realistisch. De schrijvers bepalen of personages interessante verhaallijnen hebben. Daar heb je Robbert, Jef of Martine niet voor nodig. Kijkers hebben altijd wel wat te klagen en dat is volgens mij altijd al zo geweest. De ene keer vind je een personage leuk de andere keer niet. Eerlijk gezegd snap ik niet wat er nu niet goed aan de serie is. Het is een soap, kijkers zouden het wat meer met een korreltje zout moeten nemen en minder hoge verwachtingen hebben, dan kijkt het een stuk leuker.

    Het zogenaamde ”probleem” is volgens mij dat de serie juist vernieuwd moet worden en niet zoals vroeger moet worden. Daarom snap ik bijv. ook niet dat ze vorig seizoen opeens het oude rozeboom decor terug brachten. De vernieuwde versie van de laatste jaren daarvoor zag er toch veel strakker en echter uit.

  10. Ik vindt het jammer dat er nog meer bekende personen uit gaan ik ben heel erg benieuwd naar de nieuwe familie maar ik hoop wel dat Nina en Bing er in blijven

   • Coby van den Ber op

    De nieuwe familie is al een tijdje in gtst te zien hoor nl dr familie Verduyn met Julian,Saskia,Demi,Merel en Steef

  11. Als ludo er maar in blijft, en er niet te veel oudere mensen uit gaan wand dan stop ik na 20 jaar met kijken verder geniet ik elkedag van gtst.

  12. Vind het allemaal te lang over Ludo.
   Over dat mens bij Linda in huis.
   Over een trouwerij.
   En dan gaan er twee goede acteurs er uit.
   Nee vind het allemaal te soft

   • Dan mens bij Linda moet echt snel weg want iedereen krijgt wat van dat slechte spel.
    Ludo moet wel even er uit blijven en op het moment dat Richard n Billy denken dat ze alles af hebben genomen van Janine is het KLABAM en dan mogen ze rennen die twee, geweldige cliffhanger dus.
    jaren zeiken dat Ludo te soft is geworden en dan gebeuren er straks geweldige dingen is het weer niet goed.

  13. Wat mij betreft mag dat nare mens Judith gisteren al verdwijnen ook die Demi en Jojo vind ik erg vervelen en laat idd de oudere acteurs terug komen krijg je een veel betere verhaallijn dat is mijn mening anderen denken er misschien anders over dat mag

  14. Kijk al vanaf begin gtst, veel acteurs zien komen en gaan, net wanneer je gewend bent aan een persoon gaat hij/zij er weer uit dat is voor kijker niet leuk, er komen ook regelmatig acteurs die onmiddellijk weg kunnen zoals nu Judith, deze personage is zo onrealistisch, welke huisarts neemt een patiënt in huis??? En laat zoveel toe,… niet realistisch ook het feit dat ludo weg is zet mij naar al deze jaren aan het twijfelen of ik nog blijf kijken, de oude garde was prima in orde, maar steeds komen er nieuwe gezichten in de een nog slechter dan de ander hou het nu gewoon eens bij het oude….. Haal ludo terug, Martine hafkamp, nick sanders ect daar keek ik graag naar…..

  15. Het zou jammer zijn,als het op houd ,ik en mijn dochter kijken al vanaf de eerste aflevering,wij verheugen ons erop ,als het iedere dag komt

   • Dat hebben ze zo gehouden, zodat ze op vrijdag de weekendprogrammering eerder kunnen laten beginnen: er zijn ook gezinnen met jonge kinderen die naar bijvoorbeeld The Voice kijken. Sowieso is The Voice ondertussen leuker dan GTST.

   • Dat was juist vroeger ook zo. Toen GTST begon ging het vooral om Arnie, Linda, Anette en Peter die toen nog op de middelbare school zaten. Suzanne die haar school niet afgemaakt had en was gaan werken voor de escorservice van Martine.

    • Precies wat ik bedoel met mijn eerdere reactie (17-11, om 10.45u).
     Ik kijk al vanaf het begin en heb de indruk (in mijn herinnering) dat er vroeger veel meer jongeren meededen, nu vindt ik het juist een goede mix.

  16. Ik denk dat het een goede zet is. Het gaat beter maar nog niet geweldig. Ze moeten nu echt een beetje het kaf van het koren gaan scheiden in de cast en de verhaallijnen dicht bij de realiteit houden, maar toch de spanning erin laten. Van mijn part mogen de rollen van Jojo, Ilyas, Tiffy en vooral Demi eruit. Bing en Rik zijn prima acteurs maar hun verhaallijnen zijn wel een beetje klaar

   • Demi is heel actueel nu dus vooral er in laten, ik hoop op een zelfmoordpoging of zo , heel realistisch in deze tijd van pesters.
    Rick vind ik weer al jaren een overbodige rol van een middelmatige acteur, Bing speelt steeds beter maar inderdaad is klaar daar moet ik je gelijk in geven.
    Jojo en Ilyas geeft ook realistisch de problematiek neer van deze maatschappij dus mag ook blijven , Tiffy is een rare zweefteef maar zal wel met Daan eindigen (die ik dus ongeloofwaardig vind, meneer is keiharde rechercheur en als zijn meisje het uitmaakt gaat hij depressief zielig aan de zuip, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel geloofwaardig.)

  17. Ik vind dit dus niet nodig, het gaat toch goed en de verhaallijnen zijn okay.
   Niet alle programma’s kunnen 50 jaar kijkcijferkannonnen blijven, de cijfers zijn goed dus stop met veranderen want we weten wat veranderingen doen bij de fans .

   • Nee, de kijkcijfers zijn niet goed. Misschien voor een SBS miskleun, maar voor RTL4? Nee.

    Daarnaast kan verandering juist heel goed helpen, dat deed het in 2008 ook.

  18. Beetje jammer dat je de goede acteurs eruit haalt. Zij maken de serie. En hoezo jongeren erin, het bestaat al langer dan hun. Please haal de goede acteurs weer terug. En stop met jongeren aan te nemen. Ook oude mensen kunnen verliefd zijn.