Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTST zet Ferry Doedens op non-actief

  11

  Ferry Doedens mag ten minste deze en komende week niet meedoen aan de repetities en buitenopnames van GTST. Dat meldt PrivéTV.

  De acteur heeft zich de afgelopen weken niet gehouden aan de RIVM-maatregelen en de coronaprotocollen die door de producent zijn opgesteld. Zo onthulde hij begin deze week op YouTube dat hij “al acht weken lang met iedereen geknuffeld” heeft.

  Volgens EndemolShine brengt Ferry met zijn gedrag de gezondheid en de veiligheid van zijn soapcollega’s in gevaar. Het is volgens de producent van groot belang dat iedereen zich aan de opgestelde protocollen houdt.

  De acteur is op zijn gedrag aangesproken. “Ferry heeft aangegeven dat hij zich strikt gaat houden aan de richtlijnen van het RIVM, zodat hij zo spoedig mogelijk de opnames kan hervatten.”

  Delen

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik sta achter Ferry . Virus of geen virus het is ieders eigen verantwoordelijkheid hoe hij/ zij wil leven in vrije tijd en ieder moet z’n eigen mening kunnen hebben , ook Ferry. En ik weet zeker dat Ferry gewoon nog kerngezond is en z’n collega’s niet ziek kan maken. Hopelijk keert Ferry gewoon weer terug als Lucas.

   • Dominique op

    Wat fijn dat jij zo’n helderziende blik hebt! Wellicht een belletje naar de GGD plegen? Met jou in hun team hebben ze al die Corona testen helemaal niet meer nodig!
    .
    Met alle respect, maar recht op eigen mening ligt natuurlijk wel een beetje anders als jij besluit om je niet aan de landelijke regels te houden, en in plaats daarvan dus gewoon moedwillig andere mensen in gevaar brengt, waaronder dus ook nu zijn collega’s weer. Het wordt dat tijd Ferry eens volwassen leert te zijn, en daarbij hoort ook rekening houden met je omgeving. Dat kan hij nog niet echt, is wel gebleken de laatste jaren.
    GTST heeft de juiste beslissing gemaakt.

   • Ik vind dit een rare reactie. Ja, het is zijn verantwoordelijkheid en de hele wereld weet ondertussen dat je juist afstand van elkaar moet houden nu. Hoe lastig en vervelend dat ook is, het moet even. Logisch dat hij nu niet welkom is op de set van gtst, hij kan wel degelijk besmet zijn, zonder het zelf te weten en zo iedereen besmetten. Als een werknemer zich niet aan de regels houdt, dan mag hij daarop aangesproken worden. Ferry is een werknemer die dat dus niet doet, dus logisch dat een werkgever daar tegen optreedt. Ik dacht dat men ondertussen meer verstand had omtrent corona, maar met mensen zoals Zebje hebben we nog een lange weg te gaan. Weet je dat als een kapsalon of een horecagelegenheid zich niet aan de regels houdt, dat dit duizenden euro’s boete op kan leveren? Dan zou een soapacteur er een potje van mogen maken? Ga je inlezen en je schamen voor je antwoord Zebje!

   • @Ggmm , inderdaad zag ook de beelden met Amir op de Dam in RTL Boulevard.
    Ik denk ook zomaar dat Amir daar ook wel op aangesproken zal worden.
    Maar het zijn geen 8 weken dat iemand zich niet aan de afgesproken maatregelen heeft gehouden. Ook al was het ook niet handig van Amir.

    Om Máxima’s woorden maar even te gebruiken, hij (Ferry) was een beetje dom.
    Zeker om het in geuren en kleuren en lachend op beeld te vertellen.

  2. Dat is ook niet zo slim van Ferry. Als je het dan al doet, om welke reden dan ook, zet t dan niet op Social media.

  3. Deze man moet worden ontslagen deze jongen heeft schijt aan alles door deze onbenul benadeelt hij zijn collega’s. Gewoon weg ermee

   • Gaat om een bekende Nederlander, die zal voorbeeld moeten geven. Zeker met wat hij verdient en omdat hij met anderen op het set omgaat die zich wel aan de regels houden. Hij had beter niks kunnen zegen over z’n laatste 8 weken dan hadden ze niet zoals die Amsterdamse demonstraties geweten dat hij niet aan de regels had gehouden.

    Zo te horen heeft hij gewoon schijt en liever 8 weken knuffels geeft en dan de coronavirus riskeren en of aan ander geven. Zielig word dit land, dat en de mensen die ons een voorbeeld moeten geven en misbruik maken van status!!

  4. carin mullie op

   Snap niet dat dat niet mag hoor. In Amsterdam mogen toch ook 5000 man bij elkaar komen. Daar worden toch ook geen matregelingen getroffen.