Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTSTCourant Awards 2021: de uitslag

  5

  Erik de Vogel is de grote winnaar van de GTSTCourant Awards 2021. De acteur, die de rol van Ludo Sanders vertolkt, is met maar liefst 48,12% procent van de stemmen verkozen tot de beste acteur van GTST. Het is dubbel feest voor Erik, want zijn alter ego Ludo is door de bezoekers van GTSTCourant uitgeroepen tot het beste personage. Benieuwd naar de rest van de uitslag? Bekijk de top 3 per categorie hieronder.

  Beste personage

  1. Ludo Sanders (19,34%)

  2. Billy de Palma (17,78%)

  3. Demi Verduyn (16,07%)

  Beste actrice

  1. Noa Zwan (32,28%)

  2. Lone van Roosendaal (27,99%)

  3. Caroline de Bruijn (14,08%)

  Beste acteur

  1. Erik de Vogel (48,12%)

  2. Dorian Bindels (13,85%)

  3. Edwin Jonker (8,73%)

  Delen

  5 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Het lijkt wel of Joep Sertons niet meer in beeld komt, terwijl ik hem 1 van de beste acteurs van GTST vind. Naast Joep is Dorian de beste. Bij de vrouwen zijn Lone en Bertrie mijn favorieten. Noa Zwan speelt ook erg goed.

   • Johny Kraaikamp is ook echt een goede toevoeging, leuk dat er ook aan de oudere kijker is gedacht. Toen de serie begon was ik een jonge meid, al die jaren trouw blijven kijken, ben meegegroeid met deze fantastische acteurs. Hopelijk mag ik het nog jaren zien.

  2. Hmm wel vreemd dat Everon er niet bij staat hij is toch ook echt wel 1 van de beste acteurs hij die zijn personage neerzet met een geamputeerde been als personage vind ik echt enorm knap. Maar smaken verschillen natuurlijk😁

   • Klopt en ben het met je eens. Maar heeft Everon “de pech” gehad, dat er vele acteurs / actrices het afgelopen seizoen een sterk personage speelden.
    Ik had Everon zeker een plekje gegund in de top 3 van beste acteur of beste personage.