Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTSTCourant bestaat 1 jaar

  1

  GTSTCourant viert feest! Vandaag bestaat de website precies één jaar. Sinds 15 november 2015 is er een hoop gebeurd. GTSTCourant is uitgegroeid tot een begrip onder de fans van GTST.

  GTSTCourant begon één jaar geleden met een helder concept: actueel en relevant nieuws over GTST brengen met een eigen insteek. GTSTCourant begon als eerste website met het publiceren van de antwoorden van de GTST Meerdijk App. Voor bezoekers zijn de Meerdijk App antwoorden een begrip geworden op GTSTCourant: elke maandag, woensdag en vrijdag zijn de antwoorden op GTSTCourant te vinden. Ook de populaire categorieën ‘Terug in de tijd’ en ‘Specials’ worden door de bezoekers van GTSTCourant gewaardeerd.

  In één jaar tijd kende GTSTCourant veel hoogtepunten. Het interview met Rohan Gottschalk, de GTSTCourant Awards en het vernieuwde design in mei 2016 zijn daar enkele voorbeelden van.

  Door de vele berichten die GTSTCourant plaatst, is GTSTCourant de meest actuele fansite over GTST. In tegenstelling tot andere websites, publiceert GTSTCourant bijna elke dag een update over jouw favoriete soap.

  Mede door de actualiteit en diversiteit van GTSTCourant zijn de bezoekcijfers in de loop der tijd explosief gestegen. Geregeld trekt de website meer dan 10.000 unieke bezoekers per dag. Het absolute hoogtepunt was op 15 april 2016: meer dan 28.000 unieke bezoekers bezochten GTSTCourant om erachter te komen of Janine de moordaanslag op haar leven door Hein zou overleven.

  GTSTCourant is overal te vinden. De social media accounts zijn belangrijke pijlers voor GTSTCourant. De accounts op Facebook, Twitter en Instagram hebben gezamenlijk bijna 8.000 volgers en zijn onlosmakelijk verbonden met de website.

  GTSTCourant bedankt alle bezoekers voor het massale volgen, liken, delen en reageren. Het is voor de redactie een feest om GTSTCourant actueel te houden.

  Redactie GTSTCourant – Nick Wijsen, Elin Stil & Suzanne Verhoeven.

  Delen

  1 reactie

  Schrijf een reactie!