Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTSTCourant viert de zomer: Terugblik seizoen 26 – november

  0

  GTSTCourant viert de zomer! Het 26e seizoen van GTST is voorbij. GTSTCourant blikt terug op dit seizoen door elke dinsdag en donderdag een maand uit seizoen 26 uit te lichten. We beginnen met de eerste maand van seizoen 26 (september) en eindigen met de laatste maand (juni).

  November 2015

  Manu
  Bing heeft opgevangen dat Monica Manu mee wil nemen naar het buitenland. Daarom is hij samen met Manu op reis gegaan. Zodra Monica hoort dat Bing er met Manu vandoor is, onderneemt ze actie. Ze gaat naar Nina en vraagt haar om hulp. Nina weigert Monica te helpen. Uit angst ontvoert Monica Nina’s dochter Nola. Als Nina haar dochter terug wil zien, moet ze ervoor zorgen dat Bing samen met Manu terugkeert naar Meerdijk.

  Nina doet er alles aan om Bing te bereiken. Wanneer Bing hoort over de ontvoering van Nola, keert hij samen met Manu terug. Een dag later brengt Monica Nola terug. Ook vertelt Monica Bing dat Ludo haar betaald heeft om ervoor te zorgen dat Bing en Nina uit elkaar gingen. Bing is woedend en gaat naar Ludo. Ludo vraagt Bing om opnieuw te beginnen. Na een goed gesprek tussen Bing en Ludo, vraagt Bing Nina ten huwelijk.

  Nina en Bing trouwen
  Ludo
  Ludo heeft slecht nieuws te melden. Hij heeft te maken met nierfalen, waarbij zijn nieren niet meer beter worden. Nina is bang dat haar vader dood gaat. Ze heeft het lastig met de situatie, maar kan rekenen op de steun van Bing. Nina gaat samen met haar vader naar het ziekenhuis. Ludo belooft Nina dat hij rust zal nemen.

  Robert
  Wanneer Jef aan het werk is in de Koning, keert plotseling een oude bekende terug in Meerdijk. Het is Jef’s broer Robert Alberts. De broers raken aan de praat over de toekomst. Robert wil de toekomst niet plannen en ziet wel wat er op hem afkomt. Dit in tegenstelling tot Jef. Hij wil niks veranderen in zijn leven. Hij is tevreden met zijn werk in de Koning en ergert zich dan ook aan Robert.

  Robert wil graag op bezoek bij zijn zoon Sil. Sil zit in de gevangenis wegens de moord op Rutger Goedhart. Sil wil zijn vader niet zien. Laura verbiedt Robert ook om Sil op te zoeken. Na een goed gesprek legt Robert zich hierbij neer.

  Anton en Maxime
  Anton weet, met hulp van Maxime, zijn huis terug te krijgen. Maar haar plan om Anton de vernieling in te helpen, is nog niet voorbij. Na een ruzie met Anton, vertrekt ook Sjoerd uit Huize Bouwhuis. Maxime zet de volgende stap in haar plan. Om ervoor te zorgen dat het huis niet in handen komt van de bank, biedt zij Anton aan om het huis te kopen. Anton tekent de papieren, waarna hij niks meer heeft. Eindelijk vertelt Maxime aan Anton de ware reden voor de geboden hulp. Anton staat op straat en slaapt onder een brug. Maxime verhuurt het huis aan Robert.

  Sjoerd is woedend als hij hoort wat Maxime heeft gedaan. Hij zoekt naar alle mogelijke manieren om Maxime terug te pakken. Als Maxime Aysen beledigt, valt Sjoerd haar aan. Ondertussen wordt Anton opgevangen door Linda. Rover is niet blij met de situatie. Na een paar dagen vertrekt Anton weer en gaat hij er alles aan doen om Maxime terug te pakken. Hij huurt een pro-deo advocaat in.

  Linda en Anton

  Lucas
  Wanneer een bankje in het park gesloopt dreigt te worden, start Lucas een handtekeningenactie. Het bankje is belangrijk voor Lucas, want hier heeft hij met Edwin veel mooie momenten beleefd. De actie loopt echter uit de hand als een televisieprogramma zich ermee gaat bemoeien. Lucas verzint een verhaal over ene Pelle. Enkele dagen later verschijnt er opeens een Pelle in Meerdijk.

  Om geld te verdienen, doen Lucas en Pelle mee aan het programma ‘Oude Liefde Roest Niet’. Lucas wordt echt verliefd op Pelle, maar dit is niet wederzijds. Samen met Wiet en Anna bedenkt hij een plan om Pelle uit het spel te werken. Pelle trapt hier echter niet in en stopt niet met het spel.

  Lucas en Pelle

  Sjors en de ontvoering van Rikki en Thijs
  Om Thijs terug te pakken, papt Sjors nog steeds aan met Alexander Distelveld. Sjors is erg nieuwsgierig naar het verleden van Alexander en doet er alles aan om dit te weten te komen. Als Sjors bijna bij Alexander in bed belandt, doet ze alsof ze ziek is. Alexander verlaat de kamer en eindelijk kan Sjors op zoek naar het verleden van Alexander. De volgende dag wordt Thijs door de politie aangehouden. Hij wordt verdacht van witwassen en valsheid in geschriften. Deze informatie is door Sjors doorgespeeld aan de politie.

  Thijs is al snel weer op vrije voeten. Hij gaat naar Sjors en waarschuwt haar voor Alexander. Later wordt Thijs weer aangesproken door de politie. Deze keer blijken het echter ‘hulpjes’ van Alexander te zijn, die Thijs ontvoeren. Niet veel later wordt ook Rikki ontvoerd en naar de kelder gebracht. Sjors is bang als ze hoort dat Rikki is ontvoerd. Ze gaat naar Aysen en vraagt haar om hulp.

  Thijs

  Aysen
  Sjoerd voelt zich schuldig omdat hij niet aanwezig kon zijn bij een echo van Aysen. Zij vindt het echter belangrijker dat Sjoerd wat meer rust neemt. Tijdens een ontbijt in de Rozenboom gaat het mis. Aysen krijgt krampen en wordt afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar blijkt dat Aysen een miskraam heeft gehad. Na een paar ellendige dagen, wil Aysen opnieuw zwanger worden. Sjoerd moet hier goed over nadenken.

  Sjoerd en Aysen

  Delen

  Schrijf een reactie!