GTSTCourant viert het 100e bericht!

GTSTCourant viert vandaag een klein feestje. Dit bericht is namelijk het 100e bericht van GTSTCourant. 15 november 2015 zag GTSTCourant het levenslicht. Na een afwezigheid van zes jaar is het populairste platform voor GTST succesvol teruggekeerd met een nieuwe website, nieuwe beheerder en nieuw concept.

GTSTCourant begon in november met 100 tot 200 unieke bezoekers per dag. Dit aantal groeide al snel: eind november bereikte GTSTCourant voor het eerst de grens van 1.000 unieke bezoekers. In december werd de grens van 2.000 en 3.000 unieke bezoekers al meerdere malen aangetikt. Sinds 28 december 2015 zijn de bezoekcijfers niet meer onder de grens van 1.000 gezakt. In januari 2016 zijn de bezoekcijfers explosief gestegen. Het gemiddeld aantal unieke bezoekers lag in die maand rond 4.000. In deze maand werd voor het eerst de magische grens van 10.000 unieke bezoekers aangetikt, met als absoluut hoogtepunt 16.864 unieke bezoekers en 54.027 bezoeken op 28 januari 2016. Deze stijgende lijn zet zich voort in februari, met gemiddeld 5.500 unieke bezoekers en gemiddeld 16.000 pageviews per dag. Ook is in deze maand drie keer de grens van 10.000 unieke bezoekers per dag aangetikt. Inmiddels is GTSTCourant bijna 1 miljoen keer bezocht.

GTSTCourant blijft groeien. Het uitgelichte bericht (het eerste bericht) over de GTST Meerdijk App blijft onverminderd populair met de hoogste zoekresultaten bij zoekmachines. Het googelen naar bijvoorbeeld ‘GTST App’ of ‘Meerdijk App’ leveren een nummer één positie op bij de zoekresultaten van Google. Inmiddels is dit bericht al bijna 300.000 keer bezocht. GTSTCourant zal dit populaire bericht up-to-date blijven houden. Bezoekers kunnen na het spelen van de GTST Meerdijk opdrachten direct bij dit bericht terecht voor antwoorden, hulp, oplossingen en codes.

Het concept van GTSTCourant is duidelijk: actueel, urgent en relevant GTST nieuws, video’s met een lach, spoilers, aandacht voor de GTST Meerdijk App en specials. De komende tijd zal GTSTCourant zich nog meer richten op humor, specials en berichten rondom de GTST Meerdijk App. Daarmee heeft GTSTCourant de juiste vorm gevonden door naast actualiteit, relevantie en urgentie ook te zorgen voor een lach. De week wordt bij GTSTCourant elke zondag afgesloten met een weekoverzicht.

Social media blijven belangrijk voor GTSTCourant. Facebook blijft een belangrijk medium. Het Twitteraccount zal volledig geautomatiseerd worden met WordPress. Doordat Twitter een aflopend medium is, zal het Instagram account vanaf nu nóg meer aandacht krijgen en interactiever worden met de volgers. Daarnaast zal dit populaire account, met bijna 3.500 volgers, meer crossmediaal worden met de website.

Na 100 berichten is GTSTCourant nog lang niet van plan om te stoppen. Inmiddels wordt de website, naast de beheerder, door 2 redactieleden bijgehouden die elke dag met veel passie en plezier berichten schrijven voor GTSTCourant.

Heb je tips voor GTSTCourant? Laat het dan hieronder weten.

GTSTCourant | Hét platform voor GTST.

Nick Wijsen – beheerder GTSTCourant
Elin Stil – redactielid GTSTCourant
Suzanne Verhoeven – redactielid GTSTCourant

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties
  1. Een hele fijne en prettige site! Leuke video’s ook en veel updates. In ieder geval 100 keer beter dan GTSTFanclub waar nauwelijks aandacht aan de site wordt besteed. Ga zo door gtstcourant!

Vorig artikel

Stem mee over het vertrek van Wiet

Volgend artikel

Hoe verlaat Wiet Meerdijk? Nog één dag

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!