Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Het alternatieve einde: Wiet verlaat Meerdijk met Zeger

  2

  Er waren drie mogelijke manieren hoe Wiet Meerdijk kon verlaten. Ging ze met Pim, Jack of Zeger mee? Uiteindelijk heeft Wiet Meerdijk samen met Jack verlaten. De opties Zeger en Pim hadden niet genoeg stemmen behaald. In dit bericht wordt het alternatieve einde met Zeger behandeld.

  Wiet krijgt de schrik van haar leven als ze Zeger in de limousine ziet. Ze dacht dat hij dood was, maar het tegendeel blijkt waar te zijn. Zeger stelt voor om samen met Wiet naar Kroatië te gaan. Wiet is absoluut niet van plan om met Zeger mee te gaan. Zeger rijdt met Wiet naar een onbekende plek. Wiet probeert te vluchten als Zeger de deur van de limousine opent. Vervolgens rent ze het bos in.

  Nadat Zeger Wiet in het bos heeft gevonden, draait hij door. Zeger is er van overtuigd dat hij en Wiet elkaar nodig hebben. Volgens hem is Wiet gevlucht en is ze gekwetst door Anna. Als het Zeger zwart voor de ogen wordt, probeert hij Wiet te wurgen. Hij dumpt haar vervolgens in de kofferbak van de limousine en rijdt weg.

  Delen

  2 reacties

  Schrijf een reactie!