Het masterplan van Hein deel 1

Hein Lisseberg is terug met een nieuw masterplan om zijn ultieme wraak te nemen. De komende dagen blikt GTSTCourant vooruit op dit masterplan aan de hand van de vooruitgekeken afleveringen van GTST op Videoland. Let op! Dit bericht bevat dus spoilers.

In opdracht van Hein is Lucas Sanders ontvoerd. Voor Lucas’ vrijlating eist Hein een bezoek aan het graf van zijn moeder. Samen met Janine. Janine besluit mee te werken aan dit gevaarlijke plan, aangezien dit de enige mogelijkheid lijkt te zijn om Lucas veilig thuis te krijgen.

Mark en Ludo
Ludo wil het busje onderscheppen waarmee Hein naar de begraafplaats wordt vervoerd. Op deze manier kan hij zelf afrekenen met de gevaarlijke seriemoordenaar. Ludo vertrouwt zijn risicovolle plan aan Mark toe.

Janine en Hein
Janine en Hein worden in aparte busjes vervoerd naar de begraafplaats. Tijdens de rit worden de busjes onderschept door een auto met drie zwaarbewapende mannen. Even leek het erop dat deze onderschepping de uitvoer was van Ludo’s geheime plan, maar al snel wordt duidelijk dat hier iemand anders verantwoordelijk voor is. Niet alleen Hein, maar ook Janine is meegenomen door de mannen. Hein heeft zijn eigen plan ten uitvoer gebracht, waardoor Janine opnieuw in handen is van de gevaarlijke seriemoordenaar.

Gelukkig is er ook nog goed nieuws te melden: Lucas is vrijgelaten!

Total
7
Shares
16 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Spoilers 28 januari t/m 1 februari 2019

Volgend artikel

Het masterplan van Hein deel 2

Heb je dit al gelezen?