Het masterplan van Hein deel 3

Hein Lisseberg is terug met een nieuw masterplan om zijn ultieme wraak te nemen. De komende dagen blikt GTSTCourant vooruit op dit masterplan aan de hand van de vooruitgekeken afleveringen van GTST op Videoland. Let op! Dit bericht bevat dus spoilers.

  • Klik hier om het eerste deel te lezen.
  • Klik hier om het tweede deel te lezen.

Hein is vastberaden om zijn ‘meesterwerk’ af te maken. De seriemoordenaar wil Janine om het leven brengen door haar lichaam te verwikkelen in klei.

Tijdens het laatste avondmaal dat Hein voor Janine heeft geregeld, neemt Janine het heft in eigen hand. Ze probeert Hein te slim af te zijn door een pilletje in te nemen dat een gif bevat. Hiermee voorkomt Janine dat Hein ook maar enig plezier kan beleven aan zijn masterplan om haar te vermoorden. Het pilletje lijkt te werken, want al na een paar seconden verliest Janine haar bewustzijn. Hein raakt in grote paniek, omdat hij zijn ‘meesterwerk’ nu niet meer zelf kan afmaken.

Intussen herinnert Lucas zich iets over de plek waar hij is vastgehouden. Dit is dezelfde plek waar Hein en Janine momenteel verblijven. Wordt Janine op tijd gevonden of is alle hulp straks te laat?

Total
0
Shares
10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Spoilers 4 t/m 8 februari 2019

Volgend artikel

Het masterplan van Hein – het slot

Heb je dit al gelezen?