licht / donker

Het masterplan van Hein – het slot

Hein Lisseberg is terug met een nieuw masterplan om zijn ultieme wraak te nemen. De komende dagen blikt GTSTCourant vooruit op dit masterplan aan de hand van de vooruitgekeken afleveringen van GTST op Videoland. Let op! Dit bericht bevat dus spoilers.

  • Klik hier om het eerste deel te lezen.
  • Klik hier om het tweede deel te lezen.
  • Klik hier om het derde deel te lezen.

Na de inname van de giftige pil verliest Janine al gauw haar bewustzijn. Hein is furieus en begint aan zijn proces om Janines lichaam te verwikkelen in klei. Janine komt al snel weer bij, want de pil die zij heeft ingenomen blijkt geen dodelijk gif te bevatten.

Janine weet te ontsnappen en zet het op een rennen. Intussen zijn Mark, Ludo, Daan en Aysen op de hoogte waar Hein Janine vasthoudt. Hein probeert Janine te wurgen, maar al snel is Mark ter plaatse. Hij dreigt Hein neer te schieten. Daan springt tussenbeide en wordt per ongeluk geraakt door een kogel uit het pistool van Mark. Ook Hein wordt door een kogel geraakt.

Het masterplan van Hein is wederom mislukt, Daan ligt gewond op de grond en Mark wordt gearresteerd. Overigens hoeven fans van Daan Stern zich geen zorgen te maken, want in de spoilers komt zijn naam geregeld terug.

Total
0
Shares

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?