Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Het vervolg van de cliffhanger

  0

  Maandag is GTST weer te zien op RTL4. GTSTCourant heeft de eerste aflevering van het nieuwe seizoen vooruitgekeken. Wil je niet weten wat er in deze aflevering gaat gebeuren? Stop dan nu met lezen.

  De aflevering begint in een verdrietige sfeer. Thijs zit alleen op de bank. Rover en Sam zitten thuis aan tafel, ze hebben de explosie dus overleefd. Job, Anna en Sjoerd komen ook binnen. Sjoerd valt gelijk met de deur in huis: “Ze hebben DNA gevonden. Het is Sacha, 100%.” Dit blijkt uit een test waarin haren uit een borstel van Sacha zijn gematcht met het stoffelijk overschot dat in de caravan is gevonden. Thijs krijgt het nieuws even later ook te horen, maar gelooft het in eerste instantie niet. Hij denkt dat Aysen hem een hak wil zetten, omdat hij Sjoerd wilde saboteren.

  We gaan terug in de tijd, naar het moment vlak na het ongeluk. Sjoerd en Job worden wakker, niet snel daarna ontwaken Rover en Anna. Sam reageert niet. Even later ontwaakt ze, maar heeft veel pijn.

  help

  Terug naar het heden. Sacha is nog steeds weg en Noud weet van niets. Hij is in paniek en gaat naar Nina. Hij vraagt waar Sacha is en herhaalt wat er die avond is gebeurd. Helaas voor hem heeft Bing het gehoord. Bing is boos en valt hem aan. Nina grijpt in en verdraait de boel. Ze zegt dat Noud op haar verliefd is, maar zij niet op hem. Noud gaat erin mee, maar Bing trapt er niet in.

  bingboos

  In huize Bouwhuis zijn Sjoerd, Job, Rover, Sam en Anna aan het nadenken over de vraag of ze naar de politie willen. De heren zijn voor, de dames tegen. Zij denken dat het hun carrière stuk zal maken. Even later wordt tijdens een tweede flashback duidelijk dat er nog een ander probleem is: Sjoerd wordt gebeld door Aysen. Als ze vraagt waar hij blijft, liegt hij tegen haar dat de groep vertraging heeft opgelopen en dat ze met de caravan naar het kasteel gereden zijn. Toen was ‘ineens’ de caravan weg, Sjoerd zegt: “Gestolen, denk ik.” Ondertussen weet hij wel beter. Sam voelt zich nog steeds heel slecht, maar de groep besluit dat ze het verhaal van Sjoerd volgen en gewoon terug naar huis gaan.

  Thijs stuurt Aysen weg en Alex blijft. Hij praat met Thijs en zegt: “Het is helaas waar.” Thijs stort op de bank neer, vol ongeloof. Later, als hij naar een foto van hem en Sacha kijkt, barst hij in tranen uit.

  thijs verdriet

  Bing en Nina weten nog steeds van niets. Ze zijn aan het ruziën, want Bing wantrouwt Nina. Als Nina vraagt of ze oké zijn, geeft Bing het antwoord dat hij het niet zo goed weet. Nina’s reactie is kort: “Dan heb ik spijt dat ik met jou getrouwd ben. Zeg onze huwelijksreis maar af.” Even later zitten ze samen op de bank en zegt Bing dat hij niet meer boos zal zijn als Nina het contact met Noud verbreekt. Kort daarna krijgt ze een telefoontje met de boodschap dat Sacha dood is. Ook Noud heeft, redelijk laat, het nieuws van Aysen te horen gekregen.

  Noudverdriet beter

  In huize Bouwhuis denkt de groep nog steeds na over wie de schuld heeft en of ze aangifte gaan doen. Sjoerd besluit er nog een nachtje over te slapen en vertrekt. Als Sam opstaat gaat het vreselijk mis. Ze heeft geen gevoel meer in haar been. 

  Thijs besluit Noud op te zoeken. Hij vindt hem een klootzak en is in de veronderstelling dat Noud van haar af wilde en haar daarom heeft vermoord. Thijs dwingt een bekentenis af door Noud met een blender te bedreigen.

  thijsboos

  Zondag is op GTSTCourant de eerste editie van het weekvooruitzicht te lezen. GTSTCourant kijkt GTST één week vooruit en zal dit samenvatten in het weekvooruitzicht.

  Delen

  Schrijf een reactie!