Hoe verlaat Wiet Meerdijk? Nog één dag

De GTST Meerdijk app-spelers kunnen bepalen hoe Pip Pellens GTST gaat verlaten. Het is op dit moment een nek-aan-nekrace tussen de verhaallijnen van Jack en Zeger. Welke afloop maandag wordt uitgezonden, is aanstaande vrijdagavond te zien in RTL Boulevard. Op die dag rond 20:30 is de aflevering ook in de app te zien.

Er kan alleen vandaag nog gestemd worden over de afloop van het verhaal. Je kunt kiezen tussen haar broer Jack van Houten, de vriend van Pip: Pim Wessels en de ex van Wiet: Zeger Philip van Zuylen de Larrey. De personen hebben allen een boodschap bij zich die een verrassende wending aan het afscheid geven. Het is mogelijk om via de app te stemmen, of te sms’en. SMS dan Pim, Zeger of Jack naar 3131. Welke keuze het wordt, is maandag te zien. Het vertrek van Wiet wordt dinsdag uitgezonden.

Op welk einde stem jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 reacties
  1. Ik heb voor Jack gekozen. Het moet een leuk (geweldloos) afscheid worden voor Wiet en natuurlijk ook voor de fans/kijkers van GTST. Dat wordt het zeker niet met Zeger, daar ben ik 100% van overtuigd.

    Bovendien heb ik geen behoefte aan nog een psychopaat, 1 in GTST (Hein), is meer als genoeg.

  2. ik stem op pim wan tze zijn een leuk steje en ik vind zeger gewoon eng hij moet weg blijven en jack moet gewoon samen met lorena weer in de serie komen

error: Kopiëren is niet toegestaan!