Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Holly Brood vanaf donderdag te zien in GTST

  Holly Brood is vanaf donderdag te zien in GTST. Ze speelt de rol van Amy Kortenaer. Amy komt terug uit een kliniek, omdat ze wraak had genomen op haar zus Nina Sanders. Ze vond namelijk dat Ludo Nina te veel aandacht gaf. Uiteindelijk bond Amy, samen met Niels, Nina vast in een stal. Nadat Amy benzine in de stal gooide, stak ze de boel in brand. Mike heeft Nina op tijd kunnen redden. Amy werd opgepakt door de politie en veroordeeld tot een gevangenisstraf.

  Amy had geen fijne jeugd. Ze werd op 25 oktober 2003 in een psychiatrische inrichting geboren. Isabella slikte medicijnen in de kliniek waardoor ze geloofde dat Amy overleden was. Carel Kortenaer, de opa van Amy, maakte daar handig gebruik van. Hij hield Amy bij Isabella weg. Na het overlijden van Carel, komt Isabella weer in contact met Amy.

  Het contact duurt niet lang, want Amy wordt samen met Suzanne ontvoerd door Suzannes voormalige pooier Martin. Ludo helpt bij het zoeken van Amy en Suzanne. Als de twee eenmaal gevonden zijn, moet Isabella wel zeggen dat Ludo de vader van Amy is. Na de terugkomst van Nina, de andere dochter van Ludo die Isabella in het verleden ontvoerd heeft, voelt Isabella zich niet meer veilig. Ze zet haar en Amy’s dood in scène en verdwijnt.

  Ludo denkt al die tijd dat Amy dood is. Als Amy hoort dat haar vader in Meerdijk woont, loopt ze weg. Isabella is bang dat Amy naar Ludo gaat om met hem in contact te komen. Het plan om Amy te stoppen mislukt, omdat Ludo ziet hoe Amy wordt weggesleurd door Isabella als ze naar haar vader vraagt. Ludo wil graag dat Amy bij hem en Janine komt wonen, maar Isabella ziet dat helemaal niet zitten. Uiteindelijk weet Ludo toch vertrouwen te winnen van Isabella.

  Vlak daarna komt Isabella door een ongeluk met een dodelijke infectie in het ziekenhuis terecht. Vlak voordat ze sterft komt er een notaris langs met de voogdijpapieren. Isabella ondertekent deze, maar ze weet niet dat Maxime haar in de val heeft laten lopen. Ludo is nu niet de voogd van Amy, maar Maxime. Na een rechtszaak die Ludo tegen Maxime aanspande, wordt besloten dat Maxime de voogdij mag houden.

  Als Maxime failliet wordt verklaard, gaat Amy bij Ludo wonen. Na een tijdje begint ze zich minderwaardig te voelen, omdat Nina alle aandacht krijgt van Ludo. Amy probeert Nina voor gek te laten verklaren door haar hinderlijk te stalken. Uiteindelijk draait Amy door en probeert ze Nina te vermoorden.

  Ludo ontving enige tijd geleden opeens post uit de gevangenis waarin staat dat Amy vrijkomt. Ze is vanaf aanstaande donderdag te zien in GTST. Nina is niet al te blij haar weer te zien…

  1 reactie

  Schrijf een reactie!