Horror in Meerdijk: Rik draagt bomgordel – het slot

Let op! Dit bericht bevat spoilers uit de vooruitgekeken aflevering van 16 januari.

Het is de vraag die GTST-fans al dagenlang bezighoudt: overleeft Rik de Jong de spannende thrillermaand? Met een bomgordel om zag het er voor Rik allesbehalve rooskleurig uit.

Het besluit van Rik om zijn bomgordel te activeren, leek de meest verstandige om voorgoed van Jos verlost te zijn. Het verhaal neemt echter een onverwachte wending als de bomgordel van Rik niet af blijkt te gaan. De politie heeft namelijk de verbinding in de buurt afgesloten, waardoor de telefoon om de bomgordel te activeren geen verbinding kon maken. Rik en Jos belanden met elkaar op de vuist, waarna Jos de benen neemt en het bos in vlucht. Daar ontstaat een vuurgevecht tussen hem en Aysen. Niet veel later wordt Jos in zijn voet geraakt door een kogel en geeft de strijd op.

Eenmaal op het bureau wordt De Beer verhoord, maar laat weinig los. Aysen heeft het vermoeden dat hij met iemand heeft samengewerkt, aangezien dat de link van Jos’ wraakplan met Ludo en Janine zou verklaren. Aysen krijgt te horen dat De Beer samen met ene R.O. Pronk op de afdeling in de gevangenis heeft gezeten. Pronk is een bekende van Billy de Palma. Volgens Aysen is dit de link naar Ludo en Janine, maar klopt dit ook? Heeft Jos inderdaad samengewerkt met R.O. Pronk of is het iemand uit een andere hoek geweest? Hein Lisseberg? Of misschien Nick Sanders?

Wordt vervolgd…

Volg GTSTCourant op Instagram. Klik hier!

Total
0
Shares
28 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Horror in Meerdijk: Rik draagt bomgordel – deel 2

Volgend artikel

Lucas is ontvoerd, maar door wie?

Heb je dit al gelezen?