Huwelijk met verstrekkende gevolgen in zomercliff GTST

Het was een onrustig jaar in Meerdijk. Van de veelbesproken moord met diverse verdachten, een bruiloft met een fatale afloop, nieuwe liefdes tot aan vriendschappen waarin niet iedereen te vertrouwen bleek en de terugkomst van oud bekenden. Alle gebeurtenissen komen tot een hoogtepunt tijdens de jaarlijkse zomercliffhanger van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ op vrijdag 6 juli. Het moment waar iedere fan al weken naar uitkijkt belooft niet alleen een extra spannende avond te worden, maar de hele week lopen de spanningen hoog op. Zo heeft het huwelijk van Aysen en Sjoerd verrassende en ingrijpende gevolgen voor vele Meerdijkers.

Na een roerige periode met veel ups en downs, breekt eindelijk voor Aysen en Sjoerd de mooiste dag van hun leven aan. Zelfs de zus van Aysen (Nuran) en de broer van Sjoerd (Tim) zijn voor dit bijzondere moment naar Meerdijk gekomen. Op een paar belangrijke gezichten na komen de meeste Meerdijkers samen voor het huwelijk. Het huwelijk krijgt echter een verrassende wending. Intussen gaat Loes door met haar doortrapte plannen en de pogingen om haar te ontmaskeren lopen ernstig gevaar. Loes maakt steeds meer slachtoffers en dat leidt tot een hoogtepunt in de zomercliffhanger.

Vanwege het opnieuw opnemen van de cliffhanger is deze aflevering niet op tijd klaar om vooruit te kunnen kijken op Videoland. Lees hier waarom.

Total
0
Shares
9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Spoilers 25 t/m 29 juni 2018

Volgend artikel

Zomercliff GTST opnieuw opgenomen: niet op Videoland

Heb je dit al gelezen?