Inge Ipenburg: “Ik ben niet in gesprek met GTST”

RTL Boulevard maakte donderdagavond heel wat tongen los door te beweren dat Inge Ipenburg binnenkort te zien zou zijn in GTST. Albert Verlinde zei te verwachten dat Hafkamp in het volgende GTST-seizoen weer een prominente rol zal krijgen. Inge laat stellig weten niet in gesprek te zijn met GTST. “Wat een gedoe weer dankzij Albert. Hoe vaak is dit al gesuggereerd de afgelopen 13 jaar. Pffff”, aldus de actrice in het AD.

Mark van Eeuwen en Pip Pellens zullen in elk geval te zien zijn in de GTST Meerdijk App. Mark is niet van plan meer bij GTST te doen dan een aantal scènes in de GTST-app en eventueel een cameo in de tv-serie. Een definitieve terugkomst sluit hij uit. “Ik ben er niet voor niets uitgegaan. Ik vind het leuk om andere projecten op te pakken”, zei de acteur vrijdag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100%NL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie
  1. Ik vond het ook al vreemd toen dat nieuws gisteren naar buiten kwam. Zeker omdat Inge Ipenburg een tijd geleden vertelde, dat na rol in GTST voor haar lastig was geweest weer aan de bak te komen. Daarom heeft Inge besloten nooit meer Martine te zijn, maar actrice.

    Ik denk dat RTLBoulevard iets te voorbarig is geweest met dit verhaal over een mogelijk terugkeer naar buiten te brengen. Of te wel, de klok horen luiden, maar weten niet waar de klepel hangt. 😉

    De verhaallijn via de app.: undercover Mark van Eeuwen samen met Pip Pellens in Rusland op zoek naar Martine Hafkamp.
    Want ook Mark van Eeuwen heeft een definitieve terugkomst in GTST uitgesloten, te druk met andere dingen.

error: Kopiëren is niet toegestaan!