Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Ingmar Schrama keert niet meer terug in GTST

  Wegens haar burn-out stopte Ingmar Schrama in 2017 noodgedwongen met de rol van Sjors Langeveld. De afgelopen twee jaar heeft Ingmar hard gewerkt aan haar herstel. Nu het weer beter met haar gaat, heeft ze besloten om definitief te stoppen met haar rol als Sjors Langeveld.

  In een reactie laat Ingmar weten: “Het is bijzonder dat ik zo lang, vanaf zo’n jonge leeftijd dit werk heb mogen doen. Ik ben echt opgegroeid bij Goede Tijden, Slechte Tijden en in die tijd is de rol van Sjors met me meegegroeid. Van meisje tot moeder. Ik voel me heel dankbaar voor deze waardevolle periode in mijn leven. Het is een intense, maar juiste beslissing. Ik verheug me nu op een nieuwe fase waarin ik andere talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Heel veel liefs, Ingmar.”

  Melissa Drost zal de rol van Sjors Langeveld blijven spelen.

  12 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik heb het vermoeden dat ik een van de weinigen ben die dit niet heel erg vind. De laatste periode vond ik haar in haar rol overdreven hysterisch terwijl ik haar daarvoor veel beter en leuker vond om naar te kijken. Melissa speelt de rol van Sjors wat realistischer.

   Ik kun Ingmar alle goeds en geluk in de toekomst en uiteraard een aantal mooie rollen want acteren kan ze wel

  2. erg jammer om dit te lezen, in de tijden dat GTST van mindere kwaliteit was, was Ingmar’s sjors voor mij een reden om toch door te blijven kijken.
   maar ik snap het wel. je kunt als actrice met een werkweek op de set van GTST niet langzaam weer gaan opbouwen met werkuren, dat valt haast niet te doen voor haarzelf, of voor de rest van de cast. daarnaast kan ik me ook heel goed voorstellen dat zo’n werkweek gewoon sowieso teveel is, en niet iets is waar ze graag terug naar toe gaat.
   ik ga haar missen, ook al is ze al ruim 2 jaar weg.

  3. Dappere beslissing van Ingmar. Waarschijnlijk was het hoge opnametempo van GTST ook niet samen gegaan met een rustige reïntegratie na een burn-out. Hoop dat Ingmar blijft acteren en mooie rollen te pakken weet te krijgen. Ze is een goede actrice!

  4. Jammer, ik vond Inge een geweldige actrice en mis haar al een hele tijd in de rol van Sjors. Veel succes met wat je gaat doen Inge!

  5. Heel jammer, was er al bang voor, ze is helaas door Endemol ontslagen, van mij mogen ze Sjors nu dood laten gaan.

   • Wie zegt dat ze ontslagen is? , ze was ziek en nu gaat ze iets anders doen.
    Ik vind Melissa eigenlijk ook beter en ze is meer de truttige Sjors dan Inge die het uiterlijk van een vrijgevochten meid heeft.
    Veel geluk Inge, en gefeliciteerd Melissa met je vaste contract zou ik zo zeggen.

    • Na 2 jaar mag je werkgever je ontslaan als je in de ziektewet zit. Natuurlijk gaan ze dit niet zeggen in een persbericht. Maar dat het op een week na 2 jaar is en nu dit naar buiten komt spreekt boekdelen.

     • Ze heeft ook Amsterdam verlaten om meer rust te krijgen dus ze wil gewoon kalmte om haar heen en geen druk meer en klaar is het.
      Altijd die complottheorieën hier pffffffffff

      • hoezo complottheorieën? Als het echt haar eigen keuze was geweest dan hadden ze dat toch gewoon eerder naar buiten kunnen brengen? Het zou wel ontzettend toevallig zijn als ze letterlijk 2 jaar op de dag beter is verklaard.

       Het klopt dat ze net buiten amsterdam is gaan wonen, maar ze woont er ontzettend vlakbij. Overigens is ze volgens gtst weer genezen.

       Overigens is het na 2 jaar kunnen ontslaan als werkgever geen complottheorie. Google maar eens ontslag ziektewet 2 jaar. Jij vind het niet vreemd dat ze op 19 juni 2017 de ziektewet in gaat en 2jaar en een halve maand later komt het afscheidsbericht?