Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Is Roman dood?

  Het belooft weer een onstuimige maand te worden in Meerdijk! Zo geeft Bing toe dat hij gevoelens heeft voor Mare, is Shanti in verwachting van haar eerste kindje, laten Billy en Richard Meerdijk voorgoed achter zich en is er grote paniek bij de familie Verduyn… Is dokter Roman overleden?

  Bekijk de promo!

  7 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Pppppfffff hoop echt die Mare eruit en dat vriendinnetje van Steef en die hele verhaal lijn van hem,zo waardeloos en ongeloofwaardig.
   Zo jammer dat er weer twee klasse acteurs uit geschreven worden.

   • Helemaal mee eens, de verhaallijn van Steef mag weg en dat vreselijke vriendinnetje voegt ZEKER niets toe , wat een leeghoofdig gedoe en vooral heel erg ongeloofwaardig allemaal.
    Hopelijk gaat Merel er niet uit want ik voel het al aankomen met haar politieacademie en uit huis gaan.

  2. Precies zoals ik al dacht Roman wordt vermoord maar dan niet in de zomercliffhanger maar eerder. Saskia verdenkt natuurlijk Julian en Julian verdenkt weer Saskia maar hun beide hebben Roman niet vermoord ik denk die ex vriendin van Roman die voorkwam in de korte filmpjes van Roman (Dokter Roman)

  3. Nou, wat erg Billy en Richard weg , ik had oprecht gehoopt dat er tenminste 1 van de 2 zou blijven.
   Dat hele Nina/Bing gedoe is zo slecht gespeeld en zooooooooo ongeloofwaardig allemaal.
   Daan en Robin kan nog leuk vuurwerk geven , Saskia speelt haar rol geweldig .
   Rick word ik een beetje moe van als ik eerlijk ben maar er zal wel iets mis gaan want nóg een baby in de serie zal wel niet gebeuren.
   Roman dood?, nee dat is in scene gezet want anders loopt er wederom een verhaallijn helemaal als een losse flodder dood zoals het Leon riedeltje (alhoewel stel je voor dat Julian Roman aan stukkies heeft gehakt, zou natuurlijk zomaar kunnen).

  4. Wordt weer een spannende maand! Jammer dat Billy en Richard eruit zijn, ik vraag me af wat Ludo’s volgende vijand gaat worden. Misschien dan toch weer Martine Hafkamp? Ach ja, we zullen het voorlopig nog niet weten. Hopen dat Billy weer terug komt voor Shanti! Het lijkt er niet echt op dat het goed blijft gaan tussen Rik en Shanti en dan zal Shanti Billy echt wel hard nodig zijn. Ik ben ook erg benieuwd wat er gaat gebeuren rondom Saskia, en of Roman echt dood is. Vind het momenteel één van de beste verhaallijnen. Nina en Bing vind ik zoals in de meeste gevallen voornamelijk drama. Mare vind ik best een leuk personage, alleen het gedoe eromheen… En Nina en Daan hoop ik wel weer op! Vond ik een stuk beter passen dan Bing met Nina. Ben benieuwd.