Jada Borsato verlaat GTST

Jada Borsato heeft GTST eindelijk verlaten. Dat laat de dochter van Marco en Leontine Borsato donderdag weten op sociale media. Tot grote opluchting van de fans komt er na zes maanden een einde aan het ongeloofwaardige en vervelende personage Abby-Rose.

“Na ruim een half jaar haar te mogen spelen, zit het erop voor Abby-Rose”, schrijft Jada op Instagram, die aangeeft blij te zijn dat ze de rol van Abby heeft mogen spelen. “Ik ga iedereen ontzettend missen, maar ik ben zo dankbaar voor alle mooie, lieve en bijzondere mensen die ik hierdoor heb mogen leren kennen. Dank jullie wel voor alles en zoals Abby zou zeggen: ‘See you later guys!'”

Het is nog altijd onduidelijk wat het personage Abby-Rose precies in GTST heeft toegevoegd. De schrijvers hebben hier de plank behoorlijk misgeslagen.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 reacties
 1. De komst van Abby was denk. Ik bedoelt om. Te laten zien dat YouTube mongolen tijdelijk is.verhaallijn van rik zoo ontzettend ongelooflijk… Rik zou zoiets nooit doen en daarnaast is de reden ook zo belachelijk… Scheiden omdat je een kind krijgt…..schrijvers zijn de weg kwijt!!

 2. Pppffff eindelijk,dat was echt slecht gespeeld zeg,te ongeloofwaardig die Abby,en gelukkig is Steef ook ontslagen van dat game gedoe.
  Dan kijk ik naar Shanty en Saskia die elkaar in het park tegen komen,en ja dat is acteren
  zo geloofwaardig,en heerlijk om naar te kijken.

 3. Inderdaad, het was tenenkrommend. Maar wat ik nog veel slechter vind is de verhaallijn van Rik…past totaal niet bij hem. Verder vind ik Robin slecht gespeeld, deze verhaallijn is duidelijk te hoog gegrepen voor haar. Veel weg zap momentjes 😬

  1. Ik vind Robin ontzettend irritant, ze past totaal niet bij Daan en vind het ook niet erg sterk gespeeld. Hopelijk blijft ze niet lang.

    1. Ik zit ook met smart te wachten op de exit van Robin maar ik vrees dat Robin de exit van Daan gaat worden .
     Qua verhaallijn is het natuurlijk logisch dat ze de waarheid wil achterhalen maar ze valt niet lekker op de een of andere manier.

     1. Klopt helemaal @rene. Ik vrees ook dat dit weleens niet gaat aflopen voor Daan. Maar Ludo is er ook nog. 😁

      Wat je schrijft over Robin ben ook met je eens. Ik denk dat het komt, omdat Robin een nogal eigenwijze en arrogante houding / werkwijze heeft.

Vorig artikel

Spoilers 2 t/m 5 mei

Volgend artikel

Spoilers 9 t/m 12 mei

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!